IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Супермоделът Иман показа внучката си

5 август 2021 15 00

Тя се радва на посещението на своята дъщеря и нейното по-малко копие

БГНЕС

Наскоро супермоделът Иман продаде своя дом в Манхатън - мястото, на което прекарва най-хубавите си години с певеца Дейвид Боуи. Малко преди да се премести в новото си жилище, звездата, която в момента припечелва от своя бранд, бе посетена от две любими същества. 

„Времето на Нана и Вини! Толкова съм щастлива, че дъщеря ми и внучката ми са на гости!“, написа съпругата на покойния изпълнител, показвайки снимка със своя внучка, на която детето я е прегърнало. 

Без грим, само с диоптрични очила, известният от миналото модел показва колко силна връзка има с момиченцето на голямата й дъщеря Зулека Хейууд. 

По думите на Иман, истинска благословия е да бъде в компанията на малката Вини и нейната майка, които показва на друга снимка, споделена в Instagram. 

„3 поколения!“, пише още тя, получавайки безброй коментари за това колко много си прилича със своите внучка и дъщеря. Дори някои от последователите й отбелязват, че Вини, която тя показва за първи път от доста време насам, прилича на по-малката й щерка Лекси (от брака й с Дейвид Боуи). 

Звездата показа още няколко безгрижни моменти с детето, посочвайки, че то я учи да продължава да вярва в чудеса, както и да забави темпото. 

43-годишната Зулека Хейууд е първото дете на известният модел. Нейният баща е бившият баскетболист Спенсър Хейуд, с който Иман се развежда през 1987 г. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Имани ( преди 2 години )
Та тя изглежда по-млада от дъщеря си :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар