IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вдовицата на Дейвид Боуи – Иман, проговори

21 април 2016 10 10

Тя разкри подробности за 24-годишния си брак със звездата

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Вдовицата на Дейвид Боуи – Иман, разкри каква е била тайната на нейния щастлив 24-годишен брак с покойната поп икона.

60-годишният супермодел даде първото си трогателно интервю, след като мъжът ѝ почина от рак през януари т. г.

Родената в Сомалия шоколадова красавица говори в медията на Опра Уинфри – OWN. Иман обсъди семейния си живот с Дейвид, като акцентира най-вече върху това как са останали толкова много години заедно с Дейвид. Тя заяви, че тайната се крие в това всеки съпруг да може да потисне егото си, независимо колко богат и известен е.

„И двамата разбирахме разликата между човек и личност. Когато си бяхме у дома, ние просто бяхме Иман и Дейвид“, сподели вдовицата на Боуи.

„Мисля, че тайната на трайния брак до голяма степен се крие и е във времето, в което той е сключен. Двама души трябва да намерят точния момент в живота си, за да създадат семейство, така че то да се превърне в основен приоритет в живота им“, добавя тя.

Иман споделя, че след като се омъжва за Дейвид през 1992 г., кариерата ѝ минава на заден план.

Тя добавя: „Човек трябва да бъде готов за вечни отношения с половинката си.“ Моделът и покойният музикант имат 15-годишна дъщеря Александрия, известна като Лекси.

Дейвид Боуи и Иман. Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари