IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иман ви кани да разгледате дома ѝ, в който духът на Дейвид Боуи все още е жив

13 декември 2021 10 40

Супермоделът има няколко реликви, посветени на покойния ѝ съпруг

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Казват, че домът е мястото, където започва една история, но за Иман, нейната резиденция е мястото, където любовта ѝ с Дейвид Боуи продължава да разцъфва.

Супермоделът наскоро покани списание Vogue за една обиколка из красивия си имот, намиращ се в югоизточната част на Ню Йорк. Уютният дом, за който Иман обяснява, че тя и покойният ѝ съпруг Дейвид са започнали работа по създаването му преди почти шест години, е „построен от нулата“. И като допълнителна индивидуална нотка, имотът – който се предлага в комплект с удивителни гледки към планината, зашеметяваща кухня и закрита веранда с камина на дърва – е заобиколен от много красиви бели брези, които са били любими на Боуи.

„Тази къща наистина ме спаси по време на пандемията. Защото, преди това, ми беше доста трудно да оставам тук. Идвах тук за уикенда, но си тръгвах по-рано, защото се чувствах тъжна и Дейвид ми липсваше всеки ден. Тази къща всъщност ми помогна да преодолея мъката си и да изляза от другата страна на тунела“, казва Иман пред Vogue.

Музикалната легенда Дейвид Боуи умира през януари 2016 година след битка с рак на черния дроб. Той беше на 69 години. Преди това той и Иман са женени в продължение на 23 години и имат 21-годишна дъщеря Александра. Дейвид също така има и син – Дънкан, от предишна връзка.

„Именно затова тази къща е толкова специална за мен. Сега, когато си спомням за Дейвид, не плача. Вече помня само радостта от живота“, казва моделката. По време на обиколката тя показва няколко детайли, които са запечатали щастливия живот на двойката. Феновете ще видят портрет на Дейвид от 1980 година, както и скулптура от Лин Чадуик, която Иман подарява на съпруга си за първата им годишнина през 1993 година.

Красивите гледки на планината пък ще затоплят сърцето на всеки един, който гледа почти 10-минутната разходка из дома на Иман, където духът на Дейвид Боуи все още е жив.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари