IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роклята на Серина Уилямс за Open 2022 със символично значение

31 август 2022 14 30

С идентична бе и дъщеря ѝ Олимпия на трибуните

БГНЕС

БГНЕС

Серина Уилямс спечели първия си мач на US Open 2022. На 30 август тя надви колежката си Данка Ковинич, като феновете на тениса направиха специална хореография от трибуните. Именно оттам наблюдаваха бляскавия черен тоалет на победителката, който има символично значение.

На корта тенисистката излезе с персонализирана рокля на марката Nike, обсипана със звезди и малки блестящи камъни. Той е вдъхновен от облеклото за състезания по фигурно пързаляне.

Външният вид на Серина припомня за нейната кариера през годините, като включва шестслойна туту пола. Именно шест са и нейните титли във Флашинг.

Серина Уилямс,

БГНЕС

Облекло за шампионка

Междувременно горната част – черно боди с прозрачни ръкави и елече, инкрустирано с кристали, препраща към нощното небе на турнира. Преди да започне мачът, Уилямс свали и своята пелерина със сходен принт, за да заеме мястото си на корта. Тя се отличава с нейния дълъг шлейв, влачещ се по земята.

Но роклята на 23-кратната победителка от Големия шлем не е единствената част от нейната визия, която съдържа блестящите елементи. Такива имаше по нейната лента за коса, както и по маратонките – отново специално изработени за повода.

Освен диамантите Swoosh, на маратонките на тенисистката са изписани и нейните инициали. По данни на Page Six, по тях има 400 ръчно поставени диаманта. На връзките пък има нанизани табелки с думите „Кралица“ и „Мама“.

Серина Уилямс,

БГНЕС

„За последното си облекло за Flushing, Серина пое контрола, осигурявайки пълната визия и избирайки детайлите за вълнуващ дизайн, създаден, за да я накара да се чувства удобно и уверена“, се казва в официално изявление за нейния състезателен костюм.

В косата си тенисистката имаше поставени множество перлички, разположени из нейните буйни къдрици.

Олимпия с идентични рокля и обувки

Освен надписа „Ние обичаме Серина“, създаден от феновете, Уилямс получи и подкрепата на своето семейство. До Алексис Оханян на трибуните пляскаше малката Олимпия. 4-годишното момиченце бе миниатюрна версия на своята известна майка – със същата като нейната черна рокля.

Серина Уилямс,

Getty

Детето бе и с плитки, свършващи с бели мъниста. Същите Серийна носеше на своя първи US Open през 1997 г., когато бе само на 16 години.

Бил Клинтън, модният редактор Анна Уинтур, Ребъл Уилсън, Хю Джакмън, Майк Тайксън, бяха част от известните личности, наблюдаващи мача на Серина и Ковинич на живо.

Ще се оттегли ли наистина Серина Уилямс?

Въпросното открито първенство на САЩ може да се окаже последното за звездата, която наскоро обяви пред списание Vogue, че възнамерява да прекрати състезателната си кариера, която продължи 27 години.

За момента обаче не е потвърдено официално дали този турнир наистина ще бъде последен за Уилямс.

„Научих се в кариерата си, че никога не трябва да казваш никога. Така че това е важно“, сподели по-рано тя.

Серина призна, че има намерение да увеличи семейството си и да забременее с второто си дете. От друга страна това да обръща повече внимание на Олимпия и своя съпруг, също са мотивация да спре да се състезава.

„Готова съм за прехода“, казва тенисистката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари