IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс мечтае за още деца

11 февруари 2022 10 30

Обмисля ли тенисистката оттегляне

БГНЕС

БГНЕС

Серина Уилямс мечтае за още деца. 40-годишната тенисистка, която е щастлива майка на малката Олимпия, е категорична, че с Алексис Оханян ще имат още наследници. Това стана ясно от нейно интервю за Еtonline, в което разкрива какво ѝ предстои в личен, но и в професионален план.

„Определено искам да имам повече деца, просто балансът е ключов, знаете ли, и просто се опитвам да намеря този баланс“, споделя още тя за намеренията си да направи 4-годишната си дъщеря кака. По думите ѝ, човек винаги се пита дали е готов, но от друга страна биологичният му часовник тиктака и го кара да побърза. Все пак тя е благодарна за това, че роднините ѝ не я притискат.

Звездата изтъкна, че е готова да сложи край на своята състезателна кариера на корта. Въпреки това, все още не е планирала това във времето.

„Подготвена съм за този ден, подготвена съм за този ден повече от десетилетие“, сподели Уилямс.

Според Серина, човекът, който винаги я е подкрепял – Ричард Уилямс, неведнъж ѝ казвал (дори и във филма за него го има), че трябва да е подготвена за всичко в живота. „Знаеш ли, в края на деня, мисля, че е наистина важно винаги да имам план и това е нещото, което направих. Винаги съм имала план“, обяснява още тя.

По данни на списание Forbes, освен като успешен тенисист, тя е и бизнес дама. В момента има близо 20 корпоративни партньора и инвестиции в 66 стартиращи компании. Познаваме много добре нейният лейбъл за дрехи, а отскоро тя предлага и своя колекция бижута. Освен това има договор с Amazon Studios, който предвижда документален филм за нея. Всичко това показва, че по всяко едно време Уилямс може да спре със спорта и има достатъчно средства, за да се издържа само от своите различни проекти.

Иначе сестрата на Винъс Уилямс признава, че не е лесно да се грижи за семейството си, да тренира и отделно да ръководи няколко екипа.Това е балансиране и в някои дни е по-трудно от другите“, разказва тя.

„Определено беше по-трудно, защото все още съм майка, съпруга, нали знаеш… Искам да мога да прекарвам време с тях и да съм добра във всичко“, добавя Серина.

Днес известната тенисистка посочва, че благодарение на своите колеги, тя успява да се състезава, върти семейство и бизнес. Дори и в по-тежките дни, тя не се предава, а измисля как да направи така, че всичко да работи в нейна полза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари