IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заслужена почивка за Серина Уилямс и Алексис Оханян – на Бахамите

25 ноември 2021 16 30

Съпрузите празнуват годишнина от сватбата

БГНЕС

БГНЕС

Серина Уилямс и Алексис Оханян се отдадоха на заслужена почивка. След официалната премиера на King Richard и пускането му по кината, тенисистката забави малко темпото и замина на Бахамите. А е там не само за да релаксира, а и да отпразнува годишнината от сватбата ѝ с основателя на платформата Reddit.

Макар спортистката да не е споделила нищо за своето бягство, нейната половинка разкри как се забавляват. Естествено, компания им прави плодът на тяхната любов – сладката Олимпия.

38-годишният бизнесмен качи снимка, на която той и дъщеричката му плуват в океана.

„Последният ден от ваканцията е различен – нека да се върнем към него отново“, написа той в Instagram, позирайки със шнорхел до 4-годишното момиченце.

Междувременно Оханян сподели видео, в което жена му Серина плува в кристално чистата вода – с помощта на специален уред.

„Русалка?“, коментира шеговито той.

Алексис се похвали и с това, че е завел Уилямс на романтична вечеря, но преди това двамата позират до луксозна яхта, която най-вероятно са наели за своята почивка.

Годишнината – дни преди пускането на „Методът Уилямс“

На 17 ноември Серина Уилямс отбеляза семейния празник, качвайки снимки със съпруга си.

„4 години по-късно в този специален ден. Имам толкова много забавни спомени“, написа тя и помоли феновете да разгледат хубавите им мигове.

Два дни след годишнината по кината тръгна и филмът, показващ историята на Серина и сестра ѝ Винъс, които биват тренирани от техния баща Ричард – човекът, допринесъл за техните успехи на корта.

Междувременно Оханян изтъкна, че на двамата им предстоят още много вечери и срещи. Той сподели, че това да създаде семейство с тенисистката, е най-добрата работа, която някога е вършил.

Серина и Алексис станаха родители на Олимпия през 2017 г. Момиченцето се роди на 1 септември. А след 11 месеца, двамата решиха да узаконят своята връзка, като сключиха брак. Сред гостите на тържеството им в Ню Орлиънс бяха Каролин Возняцки, Ким Кардашян, Бионсе, Ева Лонгория, Сиара и други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари