IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В края на лятото – Дуа Липа с огнен бански

2 септември 2022 08 30

С пайети в басейна? Защо не

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Вярвате или не, септември вече е тук и официално отбелязваме старта на месеците, в които се съдържа буквата „р“. Според поверията, това е началото на есента и по-студеното време, като тази група ще властва над нас чак до април.

За щастие, през последните години септември по-скоро се характеризира с т. нар. „циганско лято“ и ни позволява да се насладим малко повече на слънчевите и топли лъчи. Имаме време за още едно море и малко почивка преди официално да се настроим за есента. И ако все още се чудите дали да запазите един уикенд край водата, ние ви препоръчваме да го направите и да извадите за последен път банските.

Ако пък не знаете точно какъв бански да носите в края на лятото, имаме предложение и в тази област. Но тук няма да приемаме всичките поздравления, тъй като Дуа Липа ни помага много в избора на тоалет за плажа.

В края на лятото изпълнителката, която наскоро навърши 27 години, се наслади на кратка почивка край басейна. Освен че ни накара да потърсим пътуване до последната ни дестинация този сезон, Липа ни даде вдъхновение за бански костюм, който можем да използваме както тази, така и следващата година. Моделът е цял, което е чудесно прикритие за всички нас, които сме си позволили малко повече морска храна през лятото и не искаме да показваме цялото си тяло на плажа.

За последната си публикация в социалните мрежи, Дуа си направи домашна фотосесия, показвайки красотата си от всички ъгли. Тя носи цял бански, който по-скоро се фокусира повече върху модата, отколкото върху удобството и ефикасността. Типично в стила на Липа.

Изпълнителката се похвали с новия си модел в Instagram, публикувайки множество снимки, озаглавени „Никога не напускам красивите острови“. На кадрите Дуа позира в басейн, облечена в син бански костюм от Loewe без презрамки, покрит с пайети, които изобразяват червени, жълти и оранжеви пламъци от едната страна. Големи сребърни обеци и маникюр с бели връхчета допълваха визията на звездата, а косата ѝ бе естествено пригладена назад с помощта на водата.

Летните снимки на Липа идват само няколко дни, след като наруши едно от най-важните правила при посещение на сватба. Тя избра да носи бял тоалет, макар да не беше булка. За щастие, в тази церемония булка нямаше, тъй като дизайнерът Симон Жакмюс се омъжи за партньора си Марко Маестри. Тоалетът на Липа се състоеше от изцяло прозрачна бяла рокля, дълга до пода, облечена върху бяло бельо.

„Симон + Марко = Лято на любовта“, написа тя под серията от снимки. Допълни, че това е бил един от най-прекрасните и забавни дни, които е имала.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари