IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън ни върна в 90-те с новата си реклама

15 септември 2022 08 40

Тя позира за есенната кампания на Marc Jacobs

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Памела Андерсън показва за пореден път защо е била един от секссимволите на 90-те години.

55-годишната красавица участва в нова рекламна кампания на Marc Jacobs, с която ни напомни за времето, когато тичаше по плажа с червен бански и буй в ръка. Само преди няколко дни сериалът за нейния живот „Пам и Томи“ се бореше за награда „Еми“, но така и не успя да победи конкуренцията. Все пак поредицата печели доста позитивни коментари от зрители и критици, но самата Памела не е доволна от видяното.

Ние пък сме доста зарадвани от това, което виждаме в новите снимки за есенната колекция на Marc Jacobs. На един от кадрите, Памела предизвикателно лежи върху голямо оранжево цвете, носейки плетена рокля, допълнена от дълги плетени ръкавици и прозрачни токчета. Цялата визия е завършена от малка лилаво-синя чанта. За външния вид на лицето, Андерсън се вдъхнови от дните си в „Спасители на плажа“, включвайки руса разрошена коса, опушено око, очертани плътни устни и емблематичните ѝ тънки вежди.

На друга впечатляваща снимка, актрисата позира пред камерата в сив топ без ръкави и плисирана пола с волани в същия цвят, докато седи върху спално бельо с флорални щампи.

Според официалното съобщение на марката, колекцията смесва носталгията по 90-те години със съвременната мода и изкуство. Певицата Doja Cat и актьорът Кайл Маклоклан също участват в рекламите.

Описвайки тази година като „луда“ пред Vogue, Памела беше катапултирана отново в светлината на прожекторите, благодарение на дебюта си на Бродуей в ролята на Рокс Харт от мюзикъла „Чикаго“. Интересът към личния ѝ живот пък се повиши след излизането на сериала „Пам и Томи“ с участието на Лили Джеймс и Себастиан Стан, който влиза в ролята на бившия ѝ съпруг Томи Лий.

След това Андерсън, която споделя синовете Брандън и Дилън с рокаджията, поема контрола върху своята история с наскоро обявен проект на Netflix. Той е описан като истинския документален филм за поп иконата. Към всичко това се добавя и предстоящ мемоар.

„Пиша книгата си. Написах мемоарите си сама, без никаква помощ“, казва актрисата пред Vogue. По думите ѝ, животът ѝ е наистина въздействаща история. Споделя, че е започнала да пише книгата си, защото иска да разкаже историята си по свой начин, а не да оставя другите да говорят вместо нея.

Преди месец Андерсън сподели и какво продължава да я мотивира, както и мотото, според което се опитва да живее в последните дни. „Не се отказвай от мечтите си. Не оставяй другите да те определят. Поеми контрол над нещата. Остани верен на себе си и дай всичко, на което си способен“, казва тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари