IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Джон Траволта с дебют в модата

20 септември 2022 10 50

Ела Траволта се появи в Ню Йорк за дефилето на Karl Lagerfeld

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джон Траволта има специален повод за празнуване и гордост.

68-годишният актьор отпразнува поредното постижение на дъщеря си Ела, която в петък направи дебюта си на световната модна сцена. 22-годишното момиче, което е тръгнало и по стъпките на баща си в киното, се появи в дефилето на Karl Lagerfeld по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Колекцията Cara Loves Karl е създадена със специалното участие на Кара Делевин, която обаче пропусна събитието.

„Много съм горд от дебюта на Ела в Седмицата на модата в Ню Йорк“, написа Траволта под снимка на дъщеря си, която носи черен панталон с черно дантелено бюстие и черно сако. Косата ѝ е прилежно сресана назад, а черният маникюр и лекият грим завършваха цялостната визия.

До момента Ела има доста натоварена година. През януари тя пусна дебютния си сингъл Dizzy, подготвяйки се за издаването на цялостен албум. Новината беше обявена във видео, на което баща и дъщеря Траволта пеят песента. „Измина доста време, но дълбоко в сърцето си съм все още онова странно 14-годишно момиче и това ми харесва. Надявам се песента да ви хареса“, написа Ела по това време.

Джон Траволта не спести похвалите към дъщеря си, когато тя загатна за песента през ноември миналата година с клипче в TikTok. „Много съм горд с теб, Ела, невероятно е!“, написа той в коментарите.

Ела също така беше избрана за Алис в новия филм Get Lost, който е съвременна адаптация на „Алиса в Страната на чудесата“. Историята разказва за известното момиче, което този път заминава на пътешествие в Будапеща, която магически се превръща в Страната на чудесата. Джон Траволта сподели снимка на дъщеря си в костюма на героинята, казвайки че се чувства ужасно горд от постиженията ѝ.

През януари 2019 година актьорът сподели мили думи по адрес на голямото си момиче, казвайки че тя не е била като останалите тийнейджъри. „Тя е различна, грациозна, мила, добре възпитана, автентична и умна. Много е старомодна. Напомня ми за старите филмови звезди. Така че съм много горд с нея“, допълни той.

През юли 2020 година Ела трябваше да се превърне в жената в семейство Траволта, след като майка ѝ Кели Престън почина на 57-годишна възраст от рак на гърдата. Джон се ожени за Кели през 1991 година, като двамата имат и 11-годишен син Бенджамин. Другото им момче – Джет – почина на 16 години през 2009-а.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари