IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер като копие на майка си Синди Крауфорд на звездното парти на сезона

17 октомври 2022 16 30

Вечерта създаде една от най-горещите теми за дискусия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако ме попитате какво бих дала, за да се докосна дори за миг до холивудския елит, най-вероятно ще вляза в огромен дълг. А ежегодната гала на Академията за филмово изкуство е моят личен Дисниленд, от който никога не бих искала да си тръгна.

Докато най-вероятно събитието ще продължи още дълги години без мен, аз все пак се наслаждавам на снимките и информациите, които получавам от хора, които все пак са били там. Късметлии, на чието място винаги ще искам да бъда. Всички те са успели да зърнат, да докоснат и дори да разговарят с едни от най-големите величия на Холивуд, включително Джулия Робъртс, Лора Дърн, Джордж Клуни, Еди Редмейн, Джесика Частейн и много други.

Джордж Клуни

Снимка: БГНЕС

За да бъдат нещата още по-привлекателни за простосмъртните, на галавечерта присъстват и личности от всички останали сфери на развлечението – мода, музика, театър и спорт. Там бяха Кая Гербер, Джо Джонас, Хейли Бийбър, Селена Гомес, Бруклин Бекъм и Никола Пелц, Селма Блеър и много други.

И ако само за миг си представим, че сме имали късмета да бъдем сред печелившите на Златния билет към Шоколадовата фабрика на Холивуд, вечерта на 15 октомври е щяла да изглежда по много звезден и блестящ начин. Като започнем с факта, че сме могли да станем свидетели на общата снимка на Селена Гомес и Хейли Бийбър, на появата на Амал и Джордж Клуни, които специално присъстват, за да подкрепят приятелката си Джулия Робъртс, която се сдоби с наградата „Икона“.

Селена Гомес,

Снимки: БГНЕС

Но какво наистина се случва зад затворените врати на музея на Академията? Как се забавлява елитът на Холивуд без камерите и журналистите?

Отговорът на тези въпроси е много лесен – партито на звездите е това, на което винаги си мечтаем да присъстваме. На вратата да ни посрещне Лора Дърн, която да ни покаже къде точно ни е мястото, определено на една от масите, пълна с имената на други известни личности. Носителката на „Оскар“, която е член на борда на музея, застава точно зад масата за регистрация на събитието, след като гостите започват да се увеличават, сърдечно поздравявайки приятели, колеги и непознати, докато се оформя най-голямото холивудско парти за сезона.

Втората годишнина от галавечерта на Академията отбелязва една година от създаването на музея за кино и отдаде почит на четирима артисти, играещи важна роля във филмовия бизнес – Мики Ли (Паразит), Тилда Суинтън, Стив Маккуин и Джулия Робъртс. Последната се сдоби с наградата „Икона“, връчена ѝ от самия Джордж Клуни.

Джулия Робъртс

Снимка: БГНЕС

Галата започва с коктейл в ресторанта на музея. Там, ако присъствате, може да видите как Лора Дърн разговаря с Глен Клоуз, Джъд Апатоу скача от разговор в разговор с различни известни приятели, Рон Хауърд се здрависва със Спайк Лий.

Това обаче е само върхът на айсберга. По време на събитието големите студиа рекламираха предстоящите си проекти, които най-вероятно ще бъдат претенденти за „Оскар“, като наградният сезон съвсем скоро ще влезе в своята решаваща фаза. Напълно е възможно в тази стая да присъстват голяма част от номинираните и победителите на следващите награди на Академията, включително Джесика Частейн и Еди Редмейн със своя The Good Nurse, Лука Гуаданино с Bones and All, Мишел Ю от Everything Everywhere All at Once и много други.

Между връчването на наградите имаше няколко събирания на бивши колеги. Кери Уошингтън сподели топла прегръдка с Джулия Робъртс, Софи Търнър разговаря с Джесика Частейн, докато Джо Джонас седи отстрани, а Даяна Рос завърши вечерта с изненадващата си поява с песента I'm Coming Out.

Джесика Частейн

Снимка: БГНЕС

И тъй като все още не сме получили поканата си за следващото събитие на Академията, ще се задоволим с визиите от червения килим, които успяха да привлекат вниманието ни.

Алисия Викандер,

Алисия Викандер, Ема Стоун. Снимка: БГНЕС

Глен Клоуз

Глен Клоуз. Снимка: БГНЕС

Никола и

Никола Пелц и Бруклин Бекъм, Снимка: БГНЕС

Алисън Джени

Алисън Джени. Снимка: БГНЕС

Селма Блеър

Селма Блеър. Снимка: БГНЕС

Ребъл Уилсън

Ребъл Уилсън. Снимка: БГНЕС

Еди Редмейн

Еди Редмейн. Снимка: БГНЕС

Джесика Частейн

Джесика Частейн. Снимка: БГНЕС

Кая Гербер

Кая Гербер. Снимка: Getty Images

Джулия Робъртс

Джулия Робъртс. Снимка: БГНЕС

Джо Джонас,

Джо Джонас и Софи Търнър. Снимка: БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари