IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни в тройна коалиция: От едната страна Амал Клуни, а от другата – Джулия Робъртс

19 октомври 2022 12 30

С две красавици под ръка той определено има за какво да се усмихва

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Любимата ни тройна коалиция отново стъпи на червения килим, за да направи средата на работната седмица много по-приятна.

Заради общия си филм „Билет за рая“, който се готви да излезе в американските кина на 21 октомври, Джулия Робъртс и Джордж Клуни са навсякъде заедно, а с тях пристига и Амал Клуни. Колкото повече гледаме появите им, толкова повече се убеждаваме, че мечтаната комбинация 3в1 не се намира в сутрешна напитка или популярна песен, а на червения килим.

След като обиколиха няколко шоу програми, сега Джулия, Джордж и Амал пристигнаха в Лос Анджелис, за да възнаградят фотографите със своето присъствие. Усмивката на г-н Клуни не слизаше от лицето му и напълно разбираемо, след като се появи на премиерата с две красиви дами под ръка. От едната му страна беше Джулия Робъртс, а от другата – Амал Клуни.

Джордж Клуни,

Снимка: Getty Images

За премиерата в Ел Ей актрисата изглеждаше прекрасно в розова рокля от Greta Constantine, която идеално допълваше килима. Дизайнът с дължина до долу включваше V-образно деколте, обемни 3/4 ръкави и къдрави детайли навсякъде. Робъртс допълни роклята с големи обеци в цвят фуксия и сребро, диамантен пръстен и сватбената си халка. Косата ѝ беше оформена на леки копринени вълни, гримът ѝ бе в розово, а маникюрът – в черно.

Към Джулия се присъединиха и семейство Клуни, които не отстъпваха по стил. Амал донесе със себе си тропическия мотив на филма, избирайки червена ретро рокля на Alexander McQueen с многоцветен абстрактен дизайн. Моделът, който е от колекцията за пролет/лято 2003, включва V-образно деколте, създадено от две парчета кръстосана шифонена тъкан и пола с асиметричен подгъв. Обувките на Gianvito Rossi надничаха изпод роклята, а Амал допълни визията с бронзов клъч и златни обеци с капковидни акценти в оранжево. Тъмната ѝ коса беше оформена на една страна, а за блясък избра ярки устни, които подхождаха на роклята.

От своя страна, Джордж Клуни заложи на класиката, обличайки сив костюм с бяла риза и черни мокасини. Той позира както със съпругата си, така и с Джулия Робъртс, като и при двете беше с огромна усмивка на лицето.

Джордж Клуни

Снимка: Getty Images

Това е втора поява на триото само за няколко дни, след като те бяха заедно на галавечерта на Академията, събираща средства за музея на киното. Тогава Амал носеше светлозелена рокля от Del Core с клъч в металик цвят, а Джордж заложи на черно-бял смокинг. Двамата почетоха Джулия Робъртс, която получи наградата „Икона“ за забележителния си принос към киното.

За тайната на 22-годишното им приятелство

Когато Джулия Робъртс и Джордж Клуни се запознават през 2000 година по време на снимките на „Бандата на Оушън“, привличането е било мигновено. Тук обаче не става въпрос за любовна история, а за едно истинско приятелство, продължаващо вече 22 години.

Клуни си спомня, че всичко с Робъртс е било лесно, а тя допълва, че веднага е почувствала колегата си като един от най-близките си хора. Двамата в момента промотират шестия си общ филм, след като участват в първия, втория и третия „Бандата на Оушън“, „Самопризнанията на един опасен ум“ и „Пулсът на парите“.

И така, каква е тайната на дългогодишното холивудско приятелство между две от най-известните имена в индустрията?

„Мисля, че е фактът, че се наслаждаваме на едни и същи неща. Обичаме да работим, но не превръщаме работата в център на живота си. Това прави работата много забавно нещо. Лесно е за нас“, казва Клуни. Допълва, че с Джулия имат един и същи подход към живота, което още повече ги сближава.

Извън екрана, двамата стават свидетели на най-големите постижения на другия – намирането на вечната любов и създаването на стабилно семейство. Робъртс е омъжена за оператора Дани Модър, с когото има 17-годишните близнаци Хейзъл и Финиъс и 15-годишния Хенри, а Джордж се жени за Амал Клуни, от която има 5-годишните близнаци Ела и Александър.

„Животите ни се развиха по страхотен начин. Ние сме все същите глупави лудетини, каквито винаги сме били“, казва Робъртс. Докато светът все още не е виждал лицата на Ела и Александър, Джулия често гостува в дома на семейство Клуни и вече е позната като „леля Джуджу“.

От своя страна, Клуни казва, че колежката му си е останала все същия всеотдаен приятел, какъвто винаги е била. „Едно от най-прекрасните ѝ качества е, че тя остава лоялна и мила. Така че, ако ме попитате какво се е променило, ще ви кажа, че са само годините. Що се отнася до това кои сме и колко сме близки, всичко си е същото“, категоричен е актьорът.

Докато в Америка ще трябва да почакат до 21 октомври за премиерата на „Билет за рая“, то в българските кина филмът върви с пълна сила.

За да научавате всичко важно от света на лайфстайла, модата и красотата, ни последвайте в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари