IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По примера на кралица Рания: Късото яке като хит за есента

7 ноември 2022 16 30

Тя го носи извън строгия протокол за официални тоалети

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Късо яке е онова, с което можете да разчупите вашата визия тази есен. Парчето има място в гардероба ни според кралица Рания. За пореден път, гостувайки на официално събитие, тя се облича доста по-предизвикателно и извън строгия протокол. И именно така ни вдъхновява да си купим нещо ново, което да обличаме неведнъж в следващите месеци.

Участвайки в технологичен форум в Лисабон, Португалия, кралската особа сякаш грее в спортно-елегантни дрехи. Вместо официална рокля или например цветен костюм, тя заложи на актуално яке слек металически блясък. То е акцент в нейния черен аутфит, който може да видим по-ясно във видео, което тя сподели в Instagram.

Скъсено яке – кралица Рания има вкус

Според модни експерти, йорданската кралица е избрала модел на Alessandra Rich, за да излезе на сцената на Altice Arena. Под него тя носи изчистена блузка, прибрана в панталон на Bottega Veneta. Той е с широки крачоли и джобове с копчета.

Комбинирани с обувки на висок ток, дрехите стоят чудесно на Рания, която е със спусната коса, разделена на път по средата.

Експерти посочват, че визията на звездата за най-големия технологичен форум в Европа определено не влиза в графата кралска, но е идеална за есента. Тя включва скъсено яке, което всяка жена може да изпробва, за да разнообрази стила си. То може да е с металически блясък или пък по-цветно от останалите парчета.

Кралица Рания има и риза със скъсена платка

Освен късото яке, с което видяхме йорданската кралска особа, тя има още едно спортно-елегантно предложение за сезона. Става дума за нейната по-нестандартна бяла риза. Нея тя облече за своя изява в края на септември.

Зимна мода: Кейти Холмс със задължителното яке за сезона

Дънково яке – 5 идеи, с които ще впечатлите през пролетта

Есен 2022 – кой модел яке се завръща?

Въпросният модел прилича много на връхната дреха с металически блясък, защото има скъсена платка отпред. И прилича много на късо яке, което е сложено върху него.

Бялата риза на Рания е прибрана в изчистен черен панталон с висока талия. Тя се отличава и с лекия си буфан ръкав.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари