IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери с любимия деним на червения килим

13 ноември 2022 13 30

Визията ѝ е повторение от 2014 година

Снимки: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейти Пери отново извади на преден план любимия си деним за червения килим!

В сряда, 9 ноември, за музикалните награди в кънтрито, изпълнителката привлече погледите с изцяло дънков тоалет, който силно напомни за визията ѝ през 2014 година. Тогава Пери присъства на наградите на MTV, носейки дънкова рокля от Versace, която беше без презрамки и с широки крачоли, допълнена от малка дънкова чантичка.

Осем години по-късно, 38-годишната звезда доказа, че любовта ѝ към дънковите материи все още е толкова силна, обличайки гащеризон без презрамки с широки, раздърпани крачоли. Тоалетът от Marques' Almeida се отличаваше с голяма панделка на кръста и дълбоко деколте, разкриващо гърдите на певицата.

Кейти Пери

Снимка: Getty Images

Пери допълни визията с диамантен чокър от Mikimoto, пръстени от Rahminov, обеци и блестящи токчета. Певицата остави тъмните си кичури да се спускат свободно надолу, оформяйки ги в леки къдрици. Гримът ѝ бе доста минималистичен, осигурявайки на лицето ѝ свеж и мек ефект.

Облеклото ѝ от червения килим напомни на феновете за външния вид от VMA през 2014 година, когато тя носеше красива рокля от пачуърк деним и шипове, допълвайки своя приятел по това време Риф Раф, който също беше в дънков ансамбъл. Визията наподобяваше незабравимата поява на Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс от 2001 година, когато и двамата се облякоха в дънкови тоалети.

Кейти Пери,

Снимка: Getty Images

Тази година Пери се качи на сцената на наградите CMA заедно с Томас Рет, за да изпълнят заедно песента си Where We Started. Това е първото парче от шестия студиен албум на кънтри певеца, който се появи през април. Няколко месеца по-рано Рет даде интервю пред списание People, в което говори за общата си работа с Пери.

„Не мисля, че търсехме колаборация за тази песен. Човек от екипа ми обаче предложи да я изпрати на Кейти Пери. Бях скептичен, че тя въобще ще чуе парчето, още по-малко, че ще ми отговори“, казва Рет.

Противно на очакванията, Пери отговаря в рамките на 24 часа. „Тя наистина се постара за своята част и стана перфектно. Тя е невероятна певица, но отново ми се напомни колко мощен глас има. Имам чувството, че именно заради това песента е толкова хубава“, допълва певецът.

Кейти Пери,

Снимка: Getty Images

Това е вторият път, в който Кейти Пери приковава погледите на наградите CMA. Миналата година певицата, която е родител на 2-годишната Дейзи с баща ѝ Орландо Блум, направи изненадваща поява на червения килим, позирайки за снимки в кожена рокля без презрамки от Vivienne Westwood. Тоалетът включваше драпиран силует, дълга пола и елече с корсет.

Пролетна мода – Кейти Пери заложи на код оранжево

Кейти Пери: Орландо ме вади от депресивните ми състояния

Визията през 2021 година беше завършена с многопластова перлена огърлица от Вивиан Уестууд, токчета с остър връх от Andrea Wazen и стегнат висок кок.

Кейти Пери

Снимка: Getty Images

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари