IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зима 2022 – изпробвайте капитониран панталон

19 ноември 2022 18 00

Идеален за снежните дни

IStockphoto

IStockphoto

Панталон – кой би бил най-удобният за зима 2022? С идването на пандемията всички ние заложихме на по-комфортното облекло. От тогава до сега спортните и джогинг панталони са номер едно за ежедневието. Карго моделите също все още са на почит. Но дали всички те са подходящи за по-студените дни, в които излизаме насред снега? Според модни експерти, преди настъпването на декември е време да се ориентираме към популярната тенденция, свързана с капитонираните модели.

Тази есен капитонираните якета – дълги, къси или със средна дължина, са истински хит. Затова не се учудвайте, ако за зимата видите те да участват в комплект с един топъл и същевременно удобен панталон.

Много дизайнери показаха по време на различните Седмици на модата, че капитонът не е само за връхни дрехи, а става и за панталони. И те не са само за снежните писти, попадайки в графата ски екипировка. С тях ще се разхождаме в студа, комбинирайки ги с други актуални парчета за сезона. Например обемното пуфер яке.

Miu Miu например е една от първите марки, предлагащи капитонирани панталони за зима 2022. Те приличат много на шушляковите спални чували, които ползваме, когато сме на палатка. Други луксозни марки, ориентирали се към модела, са Telfar, Eckhaus Latta и Jil Sander, The Arrivals+, Lenki Ienki.

Пухкав панталон с вата или пух – идеален за лютата зима

Инфлуенсъри, споделящи модните си находки в Instagram и TikTok, разкриват колко комфортно се чувстват, обличайки капитониран панталон. Някои са с по-обемен капитон, докато други са по-тънки, ставащи по-скоро за есента. Според ревютата им, тази дреха направо е като сауна за краката, ако не сте зиморничави. Но след около месец, когато снегът навън натрупа повече и всичко бива сковано от лед, ще бъдат идеални за почивката в планинската вила или пък разходката из града.

Ето няколко модела капитонирани панталони, от които да изберете вашия:

1. Черен или кафяв – на ромбчета

Той може да се комбинира с почти всичко – с кубинки, маратонки или ботуши. Освен с тениска или блузка, пасва и на пуловер.

Панталони 2022 – коя стара тенденция се завръща?

Есенна мода: Панталоните от 90-те, които се завръщат

2. Войнишкозелен карго панталон

Този модел прилича малко на карго панталони. Не е с широки крачоли като първия, а с ластик на глезена. При това ватираната материя е капитонирана на различни фигури.

3. Розов пуфер

Тук вместо вата, за капитонирането е използван пух. По този начин панталонът изглежда с по-обемни фигури, точно като топлите пуфери за зимата.

Без панталони и с пончо на Valentino: Да, това е Лейди Гага!

Есенна мода – отново карго панталони в гардероба

4. Капитон на вълни

Вместо на квадратчета, тук капитонът е на вълни. На кръста се връзва с връзки. Има по-широки крачоли, за да се комбинира успешно с апрески, които ще обуваме и тази зима в снега.

За още модни тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари