IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит е истински Бенджамин Бътън, когато става въпрос за модния му вкус

27 ноември 2022 13 30

Колкото по-възрастен става, толкова по-младежки се облича

Getty Images

Getty Images

Брад Пит се превръща в култовия си герой Бенджамин Бътън, когато става въпрос за модния му вкус напоследък. Колкото по-възрастен става, толкова по-младежки стил избира. Една от последните визии на Брад е спортен кариран костюм, който привлече вниманието на фотографите. Той се беше спрял на комбинация от суитшърт в сиво-синьо каре и спортен панталон, комбинирани с бели маратонки.

Припомняме, че холивудската звезда беше номиниран за „Оскар“ през 2009 г. в категорията за най-добър актьор за превъплъщението си в героя, който остарява на обратно, а именно в „Странния случай на Бенджамин Бътън“.

58-годишният Пит се появи в тази визия в Ню Йорк, ден след романтичната си среща с 29-годишната Инес де Рамон – бившата съпруга на актьора Пол Уесли. Двамата бяха засечени да се прегръщат на последния концерт на Боно в Лос Анджелис миналата седмица.

pit

Снимка: Getty

Те бяха видени да разговарят пред Orpheum Theatre с някои от известните му приятели като Синди Крауфорд, съпруга ѝ Ранди Гербер, Шон Пен и др.

Преди това, цяло лято, Брад избираше колоритни костюми от лен, с които ходеше по премиерите на последните си филми из различни столици на Европа и Азия.

Изглежда, освен модните избори на Брад, вкуса му към жените също се връща назад във времето, тъй като в момента той излиза с много по-млада жена, доста по-млада и от последната му съпруга Анджелина Джоли, която е на 47 години.

Напоследък Брад е във видимо много добро настроение при публичните си появи, като почти не се разделя с прошарената си козя брадичка и слънчевите си очила.

Емблематичният актьор може да бъде забелязан напоследък да носи оригинални шапки и ранички, метнати през рамо.

Брад Пит

Снимка: Getty

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари