IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Костюм в черен цвят с пера – поредният перфектен избор на кралица Летисия

22 ноември 2022 14 30

Той е съчетан с обувки на висок ток, идеални за празниците

БГНЕС

БГНЕС

Костюм в черен цвят заедно с малка рокля в същия тон са онези дрехи, които всяка жена трябва да има в гардероба си. Те може да я спасят, когато има покана за специален повод, но няма какво да облече. Именно това показва кралица Летисия, която макар да обича цветните визии, този път заложи на класическа.

За аудиенцията с участници в годишната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО в Кралския дворец, съпругата на испанския крал заложи на черен костюм на марката Pertegaz. Той обаче не е обикновен.

Панталон и сако в тъмен цвят влизат в графата вечни облекла. А за есен/зима 2022, те може да са украсени с ефектни пера, които се появиха като тенденция още през изминалото лято.

През последните няколко години няколко известни марки заложиха на тоалети, гарнирани с пера. И ето че именно този акцент може да използвате за вашата празнична визия в края на декември.

кралица Летисия,

Getty

Костюм в черен цвят – с какво да го съчетаете?

Изборът на кралица Летисия е перфектен. Дори под сакото да сложите бяла, а не черна като нейната блузка, панталонът с ръб и по-къс крачол ще отива на обувки на висок ток. И като стана дума за тях, тези на представителката на кралския двор са страхотни.

кралица Летисия,

Getty

Според модни експерти, токчетата, чиято основа е прозрачна, са на Manolo Blahnik. Те са най-модерните в момента и могат да допълнят вашия тоалет за Коледа или посрещането на Нова година.

Кралица Летисия с хитовия тренд за есента: Кралскосиньо за кралици!

Две стилни дами, една и съща рокля: Кралица Летисия и професор Инмакулада

Кралска мода: Летният стил на Летисия и дъщерите ѝ

Небрежен кок и елегантни обеци под формата на листо допълват визията на кралица Летисия. Ако искате да вземете нещо от нея за офиса или някое специално събитие, може да потърсите поло, блуза, сако, а защо не и рокля, по която има пера.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари