IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокля за Коледа – Серина Уилямс има нещо за вас

23 ноември 2022 14 40

Звездата пусна новата си колекция

БГНЕС

БГНЕС

Бъдни вечер и Коледа наближават. Макар декември още да не е настъпил, време е да помислим какво ще облечем на тези светли празници. Трябва ни нещо за трапезата със семейството и поне един специален тоалет. Но какъв да бъде той? Спокойно, имаме едно предложение, идващо от гардероба на Серина Уилямс.

Тенисистката със сигурност е готова за Коледа. И има не една рокля, която да облече за празника. Наскоро тя пусна най-новия модел в своята колекция SINCERELY, която определено ще ви впечатли.

41-годишната звезда сподели снимки от фотосесия, за която носи минирокля в сив металик една от тенденциите за есен/зима 2022. Тя е с дълги ръкави и поло яка, но същевременно изключително лека.

Роклята, перфектна за Коледа и посрещането на Нова година, е с леки набори от двете страни и по ръкавите. Тя е съчетана с чифт сребристи обувки на висок ток.

След края на своята състезателна кариера, Серина се развива в сферата на модата, пускайки новата си колекция облекла. Днес тя доказва на последователите си за пореден път, че дипломата от Института по изкуства във Форт Лодърдейл преди години не е взета напразно.

Уилямс с вдъхновение и за дълга рокля с пайети

Преди броени дни тенис звездата се появи със страхотен тоалет за галавечерта „Портрет на една нация“ във Вашингтон. Там тя получи специална награда и позира със своята дълга рокля с лилаво-черни пайети.

Моделът с буфан ръкави, V-образно деколте и разкроена долна част, е идеален за Коледа и въобще за предстоящия парти сезон.

Кадифена рокля – Серина Уилямс със страхотен модел

Рокля върху панталон – трендът от пролетта, който ще пренесем в есента

Бела Хадид прикова погледите с рокля от течен памук

Според модни експерти, по-бляскавите рокли – било то с пайети или пък металически/холографски ефект, са номер едно за специалните празници, предстоящи в края на декември.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари