IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зашеметяваща: Рита Ора не остави много на въображението!

6 декември 2022 10 30

Вижте впечатляващите рокли на звездата от последните дни

Getty Images

Getty Images

Рита Ора показа зашеметяващата си фигура в прозрачна рокля на бляскава вечер в Лондон. Изпълнителката на хита Hot Right Now се появи в мрежест тоалет с качулка, под който носеше само черни бикини. 32-годишната британска певица, с корени от Косово, не се притесняваше, че гърдите ѝ прозират под роклята като с най-голямо удоволствие позираше пред фотографите.

Роклята на Рита разкри и нейните множество татуировки на гърба. Ора беше прибрала косата си назад в елегантен кок, а гримът ѝ беше в бляскава палитра. Новата съпруга на новозеландския режисьор Тайка Уайтити беше завършила оригиналната си визия с масивни сребърни пръстени и гривни, както и с маникюр със сребърни детайли.

Нейните приятели и фенове се втурнаха към секцията за коментари в Instagram, за да се насладят на последната ѝ визия, наричайки я „зашеметяваща“ и „гореща“.

Ден по-късно, на 4 декември, Ора се появи на бляскавото събитие на британското издание на Vogue. в ослепителна синя рокля с дълбоко деколте. Сатененият тоалет прегръщаше извивките ѝ, разкривайки активите на тялото ѝ. Роклята се спускаше до пода като имаше и дълъг шлейф. Рита беше завършила визията си със спусната руса коса на вълни, голяма огърлица и минимален грим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Последните публични появи на Ора са след като тя беше почетена със собствена пощенска марка в родното си Косово, заради това, че рекламира държавата по света, като тази чест ѝ беше оказана по повод на нейния 32-ри рожден ден, който тя отпразнува на 26 ноември. Звездата е родена в Прищина, днешно Косово – втората най-млада държава в света, която обяви своята независимост от Сърбия през 2008 г.

Изпълнителният директор на косовските пощи Фаете Кадиу каза: „Тя ни даде толкова много красиви моменти и безкрайна гордост с песни, изпълнения и грандиозни концерти. Нека тази красива марка бъде и символичен подарък от Косово за нашата певица, заради нейния изключителен принос към нашата страна и нашата нация.“

Рита беше назначена за почетен посланик на Косово през 2015 г.

Ора много пъти е коментирана за това, че е твърде голяма купонджийка и че дори по време на пандемията организираше шумни партита с много хора. Източник обаче каза за вестник The Sun следното: „Рита все още може да купонясва по-усилено от повечето от нас, но през последните няколко години тя намали алкохола и сега е отдадена на здравословния начин на хранене и на фитнеса. За рождения си ден тази година тя направи вечеря за семейството и близките приятели в дома си, а след това отиде на концерт със сестра си.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари