IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бомбър яке – отново на мода за пролет 2023

22 януари 2023 13 30

То ще се задържи до края на лятото, прогнозират експерти

IStockphoto

IStockphoto

Бомбър яке е едно от парчетата, които задължително да имате в гардероба си за пролет 2023. Според модни експерти, този модел отново ще е актуален и ще се задържи поне до края на лятото.

Много известни марки показаха, че бомбърите не са забравени. Представяйки ги на Седмицата на модата в Копенхаген, те загатнаха, че скоро отново ще носим тези леки и удобни якета.

Stella McCartney, Louis Vuitton и Givenchy, са най-известните модни къщи, които заложиха на бомбър яке като част от колекция пролет/лято 2023 г.

Сатенени, овърсайз с емблемите на любимия баскетболен отбор, кожени или такива от шушляк, са само част от моделите тип бомбър, от които може да избирате през предстоящия сезон. Да не говорим за разнообразието от цветни принтове, които навлязоха тази зима.

Бомбър яке – как да изберете вашето?

Въпросното парче предоставя широк обхват от съчетания с други дрехи за пролетта. То е изключително удобно и гъвкаво. Може да го носите върху дънки и памучна блуза с дълъг ръкав. Ала пасва и на панталони с широки крачоли или дълга рокля.

Ако имате едноцветен бомбър, който пазите от предишни години, ще дадете отличен пример за устойчива мода. Това е яке, което може да носите цял живот.

Ето няколко модела, които да разгледате:

1. Сатенено

2. Кожено

Топ тренд за зимата: Коженото яке, с което Кендъл Дженър ни вдъхнови

По примера на кралица Рания: Късото яке като хит за есента

Семейна мода: Дъщерята на Еминем „открадна“ якето му

3. Туид

4. Карирано

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Траш ( преди 1 година )
Пълна безвкусицаМъжете и жените все повече заприличват на еднополови същества.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар