IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ тренд за зимата: Коженото яке, с което Кендъл Дженър ни вдъхнови

16 декември 2022 17 50

Моделът е доста нестандартен

БГНЕС

БГНЕС

Кожено яке тип пуфер е една от тенденциите в САЩ, която постепенно ще навлезе и у нас. Именно на такова заложи Кендъл Дженър. Риалити звездата избра да го облече за своята почивка в планината.

Доведената сестра на Ким Кардашян показа, че по-късите и същевременно обемни якета може и да са кожени. Въобще, моделът, с който тя се появи в Instagram, съчетава няколко тенденции.

Кожено яке, бомбър и пуфер в едно са съчетани във връхната дреха на Кендъл, която е в тъмнозелен цвят. Тя е на марката Loewe и струва близо 8 хиляди долара.

Якето има леко издут ефект около ципа и ръкавите, което го отличава от обикновените бомбъри със специфична яка и цип по средата. Същевременно е пуфер, но от кожа, а не шушлякова материя с пух.

Дженър съчета кожата с пухкава шапка

На снимките на звездата насред снега се вижда, че тя е и с актуален модел шапка. Тя е мъхеста, приличаща на кожата на животно и струва 615 долара. При това е в каубойски стил, което я прави още по-нестандартна.

По примера на кралица Рания: Късото яке като хит за есента

Есен 2022 – кой модел яке се завръща?

Есенни якета – трите най-добри модела за сезона

Критики вместо похвали за коженото яке

Въпреки модните тенденции, много от последователите на Кендъл Дженър не одобриха нейната визия. Визирайки една от снимките, на които се вижда коженото яке в по-близък план, някои потребители го сравниха със скротум. Други пък отбелязаха, че не изглежда особено добре.

„Най-грозното яке на всички времена“, „Това яке прилича някак си на чувал, „Сякаш нейното яке е направено за Доли Партън“, пишат нейни последователи в Instagram.

Все пак, ако се върнем назад до миналата зима, няма как да не отбележим, че тогава моделът облече по-прилично яке за ски – с цвят металик, който бе доста търсен сред дрехи и аксесоари.

За още тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари