IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За втори и последен път: Кендъл Дженър се раздели с Девин Букър

23 ноември 2022 09 00

Причината са натоварените им графици

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кендъл Дженър и Девин Букър отново се разделиха, но този път за постоянно.

Няколко източници потвърждават пред медиите, че моделът и баскетболистът са прекратили връзката си миналия месец заради натоварените си работни графици. По думите на техни близки приятели, Девин и Кендъл са решили да поставят професиите си на първо място и да се погрижат за израстването си в бизнеса, а да не се разсейват с любовните си взаимоотношения. Освен че се занимава активно с мода, Дженър е въвлечена в създаването и промотирането на марката си „Текила 818“, а Девин е една от звездите на NBA.

„Те все още изпитват много любов един към друг и си желаят най-доброто“, категорични са източниците и от двете страни. По думите им, решението за раздялата е било взаимно, като Девин и Кендъл са си обещали да продължат да поддържат контакт.

Бившите гаджета бяха романтично свързани още през 2020 година, но официалното им потвърждение дойде на Свети Валентин на следващата година. По това време източник сподели, че всичко тръгнало като забавен флирт, но вече се е превърнало в сериозна връзка. „Те са официално заедно и Кендъл е много щастлива с Девин“, допълни тогава близък до двойката.

Това обаче не е първият път, в който Дженър и Букър се разделят. През юни стана ясно, че те са си взели кратка почивка, която беше наречена от някои раздяла, а други – просто глътка свеж въздух. Очевидно вторите източници бяха прави, тъй като звездите отново се събраха през август и започнаха да качват публикации в социалните мрежи, с които подкрепят другия.

Само преди месец от официалния профил на семейство Кардашян, който промотира новите епизоди на предаването The Kardashians, сподели снимка на всички дами и подкани феновете да си изберат любимка. Девин веднага коментира и посочи средната, която беше именно Кендъл. От своя страна, моделката сподели официалната корица на баскетболната игра NBA 2k23, където е застанал Девин с топка в ръка.

Вече бившите влюбени посетиха и тенис турнира US Open през лятото, където бяха забелязани да седят много близо един до друг, потвърждавайки че връзката им е възобновена. Те също така бяха заедно на Хелоуин, както и имаха обща поява по време на Седмицата на модата в Маями.

Интересното е, че наскоро Кендъл беше забелязана заедно с Кайли Дженър и Хейли Бийбър на концерт на бившия си приятел Хари Стайлс. Трите дами очевидно се забавляваха, а по едно време дори получиха сламена шапка от феновете под тях, която се редуваха да носят, пеейки заедно с цялата публика.

След раздялата: Кендъл Дженър на почивка с Девин Букър

Зимен маникюр в бял цвят – Кендъл Дженър с нежна идея

В момента Стайлс също е свободен, след като се раздели с приятелката си Оливия Уайлд, което накара феновете да заговорят за затопляне на отношенията между него и Дженър. Двамата бяха заедно през 2013 година, като бързо се превърнаха в една от любимите млади двойки. Остават приятели след раздялата, като Стайлс на няколко пъти е признавал, че е писал песни за бившата си приятелка.

Дали обаче Хари и Кендъл ще си дадат втори шанс, остава да разберем.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари