IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално заедно – Кендъл Дженър и Девин Букър се събраха

14 септември 2022 08 30

Двамата се появиха на U.S. Open и на Седмицата на модата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Казват, че старата любов ръжда не хваща и това важи с пълна сила за Кендъл Дженър и Девин Букър.

Влюбените, които си взеха кратка почивка един от друг през лятото, отново са заедно и са по-силни от всякога. Докато в началото на втория етап от връзката си, Кендъл и Девин се криеха от папараци и фенове, сега са напълно спокойни да показват любовта си пред целия свят и посещават все повече светски събития заедно.

Само ден, след като беше част от дефилето на Proenza Schouler в Седмицата на модата в Ню Йорк, Дженър стана зрител на друго модно шоу, като този път към нея се присъедини и Букър. Двамата бяха на първите редове, за да видят колекцията на Marni за пролет 2023 година. Дженър носеше рокля на цветя от италианската луксозна марка, комбинирана с черен чорапогащник и черни високи ботуши до коляното. Звездата от NBA пък облече розов суитшърт в комбинация с шорти и слънчеви очила.

На следващия ден Кендъл и Девин бяха забелязани във VIP ложата на кортовете в Куинс, докато гледаха финалния мач на сингъл при мъжете на Откритото първенство в Америка. Двамата бяха заснети да аплодират финалистите Каспер Рудд от Норвегия и Карлос Алкараз от Испания. Видео с двойката беше публикувано в официалната страница на турнира в Instagram.

В своите истории в Instagram, Кендъл също публикува видео от звездния финал, на който присъстваха още Зак Браф, Лин-Мануел Миранда, Тейлър Хил и много други.

Дженър и Букър преминаха през кратка раздяла това лято, приключвайки двугодишна връзка. През юли обаче двамата решиха да се съберат, като източник сподели, че те са разрешили проблемите помежду си и са готови да продължат заедно напред. Оттогава двамата постоянно пътуват заедно, но не споделят общи снимки. Папараци успяха да ги заснемат на вечеря в Лос Анджелис, но отново не видяха проява на близост.

Според източници, Кендъл и Девин са имали разногласия относно общото си бъдеще и дали в него са включени деца. Засега не е ясно кой на какво мнение е бил и кой е отстъпил, за да се случи събирането.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари