IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода – дрехите с балон се завръщат

24 януари 2023 12 30

Ето няколко модела, които да носите

IStockphoto

IStockphoto

Може да сме в началото на 2023 г., но ако съдим по модата, то отново се връщаме на тенденции от 2000-те. Като продължение на популярния Y2K, който властваше през последните месеци, е време да облечем отново дрехи с буфан и балон ефект. Става дума за онези по-обемни модели, за които отдавна бяхме забравили.

Повечето парчета според Y2K са дръзки, секси, с много кожа, идеални за парти момичетата. Макар да си мислите, че една пола или туника с балон вече е демоде, през пролетта ще се убедите в напълно обратното.

Пролетна мода – кои по-бухнали модели се завръщат?

Емблематични поли

Може би се сещате за розовите поли тип балон, които много тийнейджърки носеха в началото на 2000-те. Разбира се, днес е по-добре да изберете такава в тъмен цвят и да я съчетаете с къс блейзър.

Все пак, ако имате по-едра фигура, този модел може да ви добави още няколко килограма отгоре.

Рокли с балон

Един вечен модел, който е пример за устойчива мода и не бива да изхвърляте. Освен рокля, която в долната си част е с балон, може да изберете и такава, която около рамото има по-обемен буфан детайл.

Тези рокли са по-широки, не прилепват плътно по тялото, като в долната си част са набрани. Обикновено са къси, с дължина най-много до коляното. Някои по-екстравагантни модели са и с огромни балони на ръкавите.

Пролетна мода – Виктория Бекъм готова със своята колекция

Рокли за 2023 г. – на кои модели да заложите?

Мода 2023: Шест тенденции, които ще виждаме постоянно

Риза/блуза

Друга класика, която да носите през пролет 2023. Освен по раменете, краищата на ръкавите също могат да бъдат набрани. А според модата отпреди 23 години, в областта на бюста също може да има балон.

Якета с балон за пролетта

Пуферите са предпочитан модел за зимата, но през пролетта, в зависимост от времето, ще продължим да ги носим. Тези с набрана с ластик долна част ще са онова, което може да изпробвате през по-топлия сезон.

За да разбирате първи за новите тенденции в света на модата и красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари