IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Инкогнито със стил: Кралица Максима се сля с тълпата

31 януари 2023 14 30

Сложи спортна шапка и черни очила

БГНЕС

БГНЕС

Кралските особи винаги трябва да изглеждат перфектно, появявайки се пред хората. Техният живот се следи изкъсо ежедневно, като папараците дебнат да уловят нещо по-пикантно, с което да ги покажат в друга светлина. Наскоро самият принц Хари разказа за травмата от това в своята биографична книга.

Все пак кралските особи са хора като нас и понякога искат да излязат сами на разходка в парка или да направят нещо по-обикновено, вместо постоянно да дават приеми или да са патрон на официални празници. Да вземем например кралица Максима, която наскоро реши да захвърли официалните тоалети и се облече по-кежуал, за да отиде на пазар заедно с дъщеря си.

Със зелено наметало от вълна и кашмир, съчетано със сива блуза и панталони с широк крачол в същия цвят, холандската особа реши да се слее с тълпата на улицата. Все пак не успя да бъде инкогнито, защото веднага я разпознаха, но поне го направи със стил.

Максима се опита да остане незабелязана, слагайки си спортна плетена шапка, подобна на тези, които носят тийнейджърите през този сезон. Нея комбинира с черни очила с широка рамка.

Кралицата с перфектния аутфит за разходка

Най-вероятно Максима, която бе с небрежно пусната коса, можеше и да избяга от фотографите, ако не бе в компанията на своята наследница Катарина Амалия. Именно принцесата привлякла вниманието на фотографите, а чак след това някои установили, че жената до нея е именно нейната майка.

Първородната дъщеря на краля и кралицата на Нидерландия носи на рамо мини чантичка на Dior в цвят шам-фъстък.

Дъщерята на кралица Максима избра колеж пред официални задължения

Пролетна мода – кралица Максима с тоалет в актуален цвят

Дни преди Коледа – кралица Максима се извини за рождения ден на принцеса Амалия

„Тази дама облече сива шапка с елегантната си пелерина, за да отиде да пазарува с момичето. Затова ще я обожавам завинаги“, „Неузнаваема“, „Облеклото на кралицата е готино!“, гласят част от коментарите под снимките“, споделени в социалните мрежи. Там някои се питат на коя марка е страхотната връхна дреха, с която съпругата на крал Вилем Александър е излязла уж инкогнито.

холандско кралско

БГНЕС

Откакто бе приета да учи в университет в Амстердам, дъщерята на кралицата бе на общежитие, но поради заплахи за нейната сигурност се прибра да живее с родителите си в двореца. Принцеса Амалия явно е имала нужда от майчината си подкрепа, за да си купи нови дрехи, поради което двете са излезли заедно из бутиците. Но не в тяхната родна страна, а в Испания, където са прекарали изминалия уикенд.

За още новини за кралски особи и такива от лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари