IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кожено яке – време е за модел с две лица

6 февруари 2023 12 30

Тези с ръкави и яка от овча кожа са хит

IStockphoto

IStockphoto

Кожено яке – кое е най-подходящо за сезона? Предвид това, че като цяло досега зимата беше доста по-топла, не ви е нужен твърде дебел и дълъг модел. По-скоро ви трябва нещо, което да става и за преходното време. Но все пак навън грее, духа и вали, а зимата тези дни напомни ясно за себе си.

Кожено яке с две лица е тенденцията, която можете да изпробвате през февруари. До настъпването на пролетта то е най-подходящо за метеорологичните капризи, ако може така да ги определим.

Този сезон се носят от класически камилски палта до якета с подплата от овча кожа. Те се съчетават с някои класики във вашия гардероб, например изчистени дънки, бяла тениска или любимия кашмирен пуловер.

Ще се откроите на улицата, носейки дълго палто с две лица. Ала ако искате нещо по-ежедневно, то по-добре изберете класическо късо кожено яке – с бяла рунтава част на ръкавите и яката. Те са много стилни и същевременно ще ви предпазят от студ и вятър. Ако пък навън е по-топло, то може да ги носите на обратно.

Кожено яке – няколко модела с две лица, които да изпробвате:

1. Къс кожен топ

Този черен модел, ушит с овча кожа отвътре, е подходящ за онези, които обичат да носят панталони и поли с висока талия по-често.

Късият кожен топ може да се комбинира с чанта с материя, подобна на овчата кожа.

2. Кафяво от 90-те

Кожено яке от 90-те, приличащо доста на онова, което носеше баща ви, когато бяхте малки, също ще е сред актуалните за зимата. Може да изберете такова в камилскокафяво – с по-широки ръкави и яка. То може да се закопчава с цип или пък с копчета.

По-дълбоките джобове са задължителни за този ретро модел с две лица.

3. Светло кожено яке

Като продължение на тенденцията ванилено момиче, може да си купите яке с овча кожа, което да е бяло или бежово. Него комбинирайте с пухкави шал, шапка и дамска чанта в същия стил.

Зимни якета – какви модели да носите

Зимни якета – всички искат като розовото на Риана

Зимна мода – 6 неща, с които да оцелеете в студеното време

4. Кожа и туид

Тъмнокафявите якета са най-разпознаваемите. Само че този сезон може да изпробвате един друг вариант. Горната част не е кожена, а от туид, докато долната е с овча кожа.

Този модел е с колан на яката и в долната част, а дължината му е средна. Пасва както на дънки, така и на черен панталон.

За още тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари