IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наградите БАФТА – кои бяха най-добре облечените звезди?

20 февруари 2023 12 30

Вижте и кой грабна най-много статуетки

БГНЕС

БГНЕС

Антивоенна германска драма е големият победител на наградите БАФТА. Бляскавата церемония по тяхното раздаване, организирана от Британската академия за филмово и телевизионно изкуство, се проведе в Роял Албърт Хол в Лондон.

„На Западния фронт нищо ново“ получи цели 7 приза, сред които за най-добър филм, най-добър адаптиран сценарий, най-добър неанглоезичен филм и най-добър режисьор. Според статистиката, той е счупил рекорда за най-много статуетки, получени от неанглоезичен филм.

Рокбиографията за Елвис Пресли спечели в четири категории. Ирландската трагикомедия „Баншите от Инишерин“ получи четири трофея, сред които за най-добър британски филм.

Остин Бътлър получи наградата за най-добър актьор за „Елвис“, като от сцената на събитието, провело се на 19 февруари, отдаде почит на покойната Лиза Мари Пресли. Статуетката за най-добра актриса отиде при Кейт Бланшет за драмата „Тар“. „Навални“, посветен на руския опозиционер Алексей Навални, спечели в категорията за документален филм.

Преди да се отправят към шоуто, много звезди от любимите ни филми и не само от тях, преминаха по червения килим. Някои бяха избрали тоалети, които определено са впечатляващи и запомнящи се.

Кои бяха най-добре облечените на тазгодишните награди БАФТА?

Кейт Мидълтън

Съпругата на принц Уилям носеше елегантна дълга рокля в бял цвят. Тя е на марката Alexander McQueen и се отличава с едно рамо. Моделът вървеше с черни ръкавици до лактите и обувки на висок ток в златист цвят.

Кейт Мидълтън за пореден път впечатли, давайки пример за устойчива мода. Тя се появи с рокля, която съвсем не е нова. А модни експерти веднага върнаха лентата назад и отбелязаха, че със същата тя е била на БАФТА 2019. Само че нейните стилисти са я преправили. Любопитно е, че бижутата на принцесата струват едва 12 паунда.

Софи Търнър

Софи Търнър,

БГНЕС

Актрисата носеше дантелена рокля на Louis Vuitton. Моделът, който е с поло яка и дълги ръкави е леко прозрачен. По него има безброй камъчета в различни цветове и размери, блестящи на фона на прожекторите и светкавиците на фотографите.

Софи допълни визията си с черни обувки на ток. А що се отнася до прическата, бе заложила на небрежна – с бретон тип перде.

Флорънс Пю

Флорънс Пю,

Звездата носеше оранжева визия на Nina Ricci от Харис Рийд. Драматичната визия на звездата от Wonder се състоеше от плисирана горна част с волани от тюл и дълга плисирана пола – отново с обемните декорации.

Рийд, който наскоро беше назначен за креативен директор на модната къща, написа в Instagram:

„Тази рокля е базирана на оранжева модна рокля от архивната колекция на @ninaricci от 1988 г.“. Стилистът допълва, че моделът е първата скица, която е направил за марката и остава абсолютно безмълвен за страхотния човек, който я носи на наградите БАФТА.

Ана де Армас

Ана де

Бившата на Бен Афлек носеше деликатна розова рокля на Louis Vuitton на червения килим. Звездата от Blonde, която е номинирана за филма на тазгодишната церемония по награждаването, носеше сатенен модел с презрамки със сладки детайли в горната част и къс шлейф. Тя бе избрала семпли аксесоари като малка огърлица и нежни пръстени.

Ана де Армас бе пуснала косата си около лицето и като акцент в нейния грим бяха червените устни.

Аня Тейлър-Джой

Актрисата (*на основната снимка) се довери на тоалет на италианската луксозна марка Schiaparelli. Той е от колекцията пролет/лято 2023. Става дума за микророкля и огромно наметало от меко плюшено кадифе. Те се отличаваха със своя блясък.

26-годишната звезда допълни своята ултракъса дреха с минималистични сандали със златни каишки и огърлица на врата.

Джоди Търнър-Смит

Джоди-Търнър Смит,

Снимки: БГНЕС

Известната актриса и модел се появи с ефектна лилава рокля. Тя включваше редица детайли, като прозрачна горна част, пайети навсякъде. Лилавите омбре пера украсяваха полата, както и ръкавите. А флоралните апликации около горната част и ръкавите на роклята допълваха многобройните бляскави частици.

Търнър-Смит се отличи с грим с множество скъпоценни камъни и изкуствени лунички.

Български дизайнери впечатлиха на Седмицата на модата в Париж

Зимни якета – какви модели да носите

Чао, тесни дънки! Идват карго панталоните

Синтия Ериво

Английската актриса, певица и автор на песни бе с дръзка рокля на Louis Vuitton. Звездата от Wicked носеше структурирана рокля с металически ефект. Тя бе съчетана с аксесоари в сходен стил.

Роклята на Ериво, която беше изцяло в меден нюанс и включваше детайли от ресни, бе с ефектен къс шлейф. Нейната визия допълваха златни бижута и чанта тип клъч.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари