IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бяла тениска – как да я носите тази пролет

23 февруари 2023 14 30

Създайте по-различен стил от класиката

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Класическата бяла тениска е дефиниция за незаменима част от гардероба. Независимо дали любимата ви е леко изрязана, дълга до под кръста или стегнат кроп топ, ограничението за начини, по които можете да я включите в стила си, наистина не съществува.

Понякога обаче може да ви звучи доста скучно, когато някой ви каже, че обича да облича бялата си тениска. В главата ви веднага излизат по-спортни тоалети, комбинация между класически сини дънки и тениска, завършена с бели маратонки. Истината обаче е, че дори нещо обикновено, като бяла тениска, може да се превърне в интересна част от ежедневния ви стил, стига да знаете как да разнообразите визията си.

За щастие, ние сме тук, за да разчупим стигмата, че облеклото с бяла тениска е скучно. Ще ви представим няколко нови вариации, които са също толкова лесни за оформяне, колкото класиката между тениска и дънки. Те са подходящи както за офис среда, така и за излизане с приятели, а защо не и за един пикник с любимия човек.

Разбира се, облеклото с дънки никога не е лоша идея, но ако ви е писнало от него, сте попаднали на правилното място.

6 начина да разнообразите бялата тениска

1. С голям колан и панталони

Когато се чудите какъв аксесоар да добавите към облеклото си, никога няма да сбъркате с обемист колан. Големият и плътен дизайн контрастира перфектно с изчистената бяла тениска, а когато всичко се съчетае с панталон с висока талия, резултатът е съвършен. Завършете визията с любимия ви чифт обувки – токчета, маратонки, ботуши или пантофки.

2. С дълга дънкова пола

Вярно е, че дънковата макси пола се завръща, а един от най-добрите начини да я оформите е с бяла тениска. Така ще поддържате външния си вид семпъл и ще позволите на вниманието да бъде насочено изцяло към полата. Повярвайте ни, колкото и обикновен да изглежда дънковият макси модел, той напълно заслужава целия фокус на околните.

3. С ленени панталони

Когато времето започне да се затопля, едно от най-вълнуващите сезонни неща, към които трябва да посегнете, е добър чифт ленени панталони. За лесна и удобна визия, една бяла тениска и маратонки са чудесен вариант.

4. С уютна жилетка

Пролетта крие много променливи температури, така че не бързайте да прибирате горните дрехи. Да, може спокойно да забравите за палтата и кожусите, но оставете на преден план жилетките си. Плетивата са чудесен вариант за моментите, когато времето навън не може да реши дали ще бъде лято или все още ще се мръщи като зима.

Пролетна мода – 7 предложения от Ню Йорк

Аксесоари 2023: Слънчевите очила на годината

Мода от 90-те – 8 начина да включите кожен панталон във визията си

5. С панталони и блейзър

Искате да отидете в офиса, но е прекалено топло за дълъг ръкав? Бялата тениска е чудесно решение, като може да я комбинирате с елегантни панталони с широки крачоли. За да бъдете по-бизнес облечени, не забравяйте за блейзъра, който добавя необходимата професионалност към стила ви.

6. С кожен блейзър

Да, коженият блейзър заслужава своя собствена точка. Той е едно от нещата, които задължително трябва да притежавате в гардероба си, особено за пролетта. Пасва идеално с бялата тениска, като може да го комбинирате с дънки, ако не обичате да носите други панталони. Хубавото на тази визия е, че може да бъде използвана както за офиса, така и за питиета с приятели веднага след работа.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари