IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода от 90-те – 8 начина да включите кожен панталон във визията си

18 февруари 2023 15 00

Една от задължителните дрехи в гардероба ви

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Тъй като социалните платформи вече определят тенденциите в наши дни, ако някога е имало време, когато съпротивата на модата може да се промени, то това е сега. Парашутните панталони са заменени от карго, миниполите стават макси, а дънковите костюми отново са на преден план.

И докато цикълът на тенденциите може да бъде забавен, има смисъл от време на време да правите крачка назад, за да пренасочите бюджета си за пазаруване към вечни артикули, способни да надхвърлят сезоните, както и годините. Струва си да обмислите редица устойчиви основни продукти за включване във вашата визия. А когато става въпрос за панталоните, черните модели от изкуствена кожа са доказали, че са тук от дълго време и има защо да останат.

Основен елемент от 90-те години, кожените панталони са били във и извън центъра на модата. Въпреки това, с избледняване на мнението, че материали като естествена и изкуствена кожа са специфични за определен сезон, универсалният стил оттогава привлече вниманието на модни ентусиасти. Освен това изкуствените итерации създават много лека опция, която може да се носи дори и през лятото.

Когато говорим за включване в ежедневната визия, черните кожени панталони са едно от сигурните неща, които можете да изберете. Те си подхождат както с пуловер и риза, така и с къс топ или тениска. Практически можете да ги комбинирате с всеки останал цвят в гардероба си, което прави черните кожени панталони един от най-универсалните и рентабилни елементи, с които да изградите визията си през тази година.

8 начина да носите кожен панталон всяка година

1. С дънково яке/риза

деним топ,

Снимка: Getty Images

Класическите съчетания, които едновременно са и супер стилни, са още по-забавни. Тъй като модата продължава своята мания по денима, включете материята във визията си с кожен панталон. Независимо дали избирате риза или яке, дънковият плат определено ще добави малко разнообразие и интерес към тоалета.

2. Със свободен пуловер

кожен панталон,

Снимка: Getty Images

Панталон от изкуствена кожа надолу и уютен пуловер нагоре вероятно ще се превърне в любимата ви комбинация за студеното време. За да сте сигурни, че се чувствате свежи и актуални за сезона, акцентът върху силуета е ключов. Търсете малко по-отпуснат и широк пуловер, съчетан с елегантни панталони, които изглеждат едновременно модерни и носталгични.

3. С нещо цветно

кожен панталон,

Снимка: Getty Images

Въпреки че можете инстинктивно да посегнете към черна блуза, когато носите черни панталони, помислете дали не е по-добре да включите малко цвят във визията. Неонова блуза ще изглежда особено впечатляващо и ако искате да добавите още повече разнообразие, изберете чифт токчета в металик цвят.

4. С корсет

корсет, кожен

Снимка: Getty Images

Може да се каже, че нито един панталон не пасва така добре както за офиса, така и за парти, както черния кожен модел. Що се отнася до вечерното излизане, можете да замените работната риза с корсет от изкуствена кожа. Тук вече оставяме на вас избора за цвят, като може да посегнете и към черното. Завършете с високи токчета, а през лятото заложете на сандали на ток.

5. С блейзър и риза

Кейт Бланшет

Снимка: Getty Images

Кожените панталони са също толкова подходящи за офиса, колкото и за всеки друг повод. Всъщност, в комбинация с голям блейзър, създават може би една от най-непобедимите комбинации. Добавете обикновена бяла риза, за да завършите свежата визия, плюс чифт ботуши на ток, които могат да бъдат носени както през деня, така и през нощта.

6. Рокерски стил

рокерски стил,

Снимка: Getty Images

Начинът, по който кожените тенденции в модата са многослойни, също е плюс при оформянето на визия. Рокерският стил вече не се ограничава само до хората, каращи мотори, а е за всеки, който харесва малко повече острота в дрехите си. Съчетайте кожените панталони с късо черно кожено яке и завършете със слънчеви очила за създаването на един сексапилен и интересен външен вид.

Кожено яке – време е за модел с две лица

Кожен панталон – Алекс Богданска ни показва как да го съчетаем

Кожена рокля – Аня Тейлър-Джой със секси предложение

7. С палто

кожен панталон,

Снимка: Getty Images

Палтата от изкуствена кожа са продукт, който никога няма да излезе от мода. Именно затова, в комбинация с кожените панталони, създават моден ансамбъл, неподвластен на времето и тенденциите. С обикновено поло, облеклото може да е подходящо както за романтична среща, така и за питие с приятели.

8. С прозрачна блуза

кожен панталон,

Снимка: Getty Images

По начина, по който започна, 2023 се очертава да бъде годината на прозрачността, а едно изящно, прозрачно горнище със сигурност ще придаде романтична нотка на черния кожен панталон. Изберете по-обикновена версия за деня, но с настъпването на нощта може да издигнете външния си вид още повече с прозрачно горнище с кристални декорации.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари