IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода: Кейт Мидълтън облече старо палто, с което почете принцеса Даяна

2 март 2023 12 30

Съпругата на принц Уилям го носи и по време на третата си бременност

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън продължава да показва, че е шампион в устойчивата мода.

През изминалия уикенд тя се изправи лице в лице срещу съпруга си принц Уилям, когато двамата присъстваха на ръгби мача между Уелс и Англия в Кардиф. Въпреки че живеят в Англия, съпрузите подкрепят различни отбори на спортните събития. Така принц Уилям стискаше палци за Уелс, докато Кейт се надяваше Англия да бие. И двамата са патрони на своите отбори по ръгби.

В края на деня Мидълтън се прибра щастлива у дома, след като Англия взе победата.

За специалното спортно събитие принцесата на Уелс облече познато вълнено палто, което феновете веднага си спомниха откъде е. Отличителният червен дизайн на Catherine Walker с бели кучета включва двуредно закопчаване и огромни червени копчета. Палтото преди това е носено, когато Кейт беше бременна с принц Луи по време на обиколката из Скандинавия през 2018 година.

Пет години по-късно херцогинята на Кеймбридж допълни дрехата с черен непрозрачен чорапогащник, черни велурени ботуши и уютен пуловер с висока яка.

И докато палтото бе с почит и към двата отбора на терена – бяло за Англия и червено за Уелс – то много приличаше на костюма с пола от Moschino, носен от принцеса Даяна на кръщенето на принцеса Юджини през 1990 година. Тогава това се сметна за рискован избор за кралска особа, като се има предвид малко по-дръзкият дизайн на модната марка.

За разлика от Даяна, която съчета червения блейзър с контрастираща пола с дължина до коляното, червена шапка с широка периферия и вграден черен мрежест воал, Кейт заложи на сигурно, съчетавайки шареното палто с черно поло, бяла чанта Mulberry, леко къдрава коса и едва доловимо котешко око.

Това не е първият път, когато модната къща Catherine Walker – любима както на Кейт, така и на принцеса Даяна – променя някои от облеклата на принцесата от бременните ѝ месеци в нови вариации, подходящи за носене сега.

Кейт Мидълтън и Памела Андерсън се довериха на бранда на Виктория Бекъм

Дамата в червено – Кейт Мидълтън впечатлява с костюм

Зимна мода – Кейт Мидълтън впечатли с дълго палто

През 2020 година Мидълтън се появи със синьо палто в Единбург, за да се срещне с работниците на първа линия по време на пандемията от коронавирус. Същият дизайн тя носи през 2018 година на обиколката си из Скандинавия, когато е бременна с принц Луи. На следващата година го облича отново за служба в църквата „Св. Мария Магдалена“ в Сандрингам.

Кейт Мидълтън

Снимки: Getty Images

И въпреки че носеше палто в цветовете и на двата отбора по ръгби, Кейт показа любовта си към Англия, избирайки брошка със сребърна роза. Бижуто е носено за първи път от принцесата във видео, заснето в подкрепа на женския отбор по ръгби през октомври миналата година.

За още новини от британския кралски двор и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари