IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво бижу да носите според вашата зодия?

8 март 2023 17 30

Преобразете визията си с помощта на подходящия аксесоар за вашия знак

Istock

Istock

Внимателно подбраното бижу може да преобрази тоалета ви, независимо дали е смело колие, което да изпъкне върху малката ви черна рокля или класически чифт перлени обеци, които да подчертаят цветния ви пуловер. Ако искате да обновите колекцията си от аксесоари, един от начините да стесните избора си е с помощта на звездите. Вижте и няколко съвета на астроложката Лорън Аш на USA Today, за това какви бижута трябва да носите според зодията си.

Овен: Фитнес гривна

Бурни, пламенни и пълни с енергия, вие, от зодия Овен, сте един от най-амбициозните знаци на зодиака. Управлявани от Марс, планетата на действието, нищо не ви спира да постигнете целите си. Имате нужда от бижу, което изглежда професионално, но и преход към натоварения ви живот след работа. За вас най-подходящото бижу е модерен инструмент за проследяване на фитнес целите ви, който да ви помага да бъдете винаги във форма и едновременно с това – стилни.

Телец: Изящно кристално колие

Вие сте чувствен, земен знак, така че бижутата, които подобряват вашата земна енергия, са тези с кристали. Телецът управлява шията и гърлото, така че можете да подчертаете фино тази зона от тялото си с изящно кристално колие. Можете да носите и колие с аквамарин, защото този скъпоценен камък кара разумния и скептичен Телец постепенно да влезе в контакт с божествената енергия в себе си. Тъй като сте непоколебима и упорита зодия, вие рядко променяте вкусовете си, така че е най-добре да изберете бижу класика.

Близнаци: Винтидж брошка

Вие, Близнаци, сте екстроверти със свободолюбив дух. Вие обичате да се забавлявате и да предизвиквате фурор, където и да влезете. Така че е много възможно да харесвате да носите по-внимателно подбрани бижута. Винтидж моделите са идеални за вас, тъй като винаги са оригинални, а и не излизат от мода. Можете да заложите на дръзка ретро брошка, която да привлича вниманието. Изберете единствен по рода си аксесоар, който да впечатлява с дизайна си и да изразява вашата индивидуалност.

Рак: Пръстен на настроението

Вие, Раци, сте носталгичен знак, управляван от Луната – планетата, която контролира нашите емоции и интуиция. Вие усещате много силно както собствените си чувства, така и тези на другите хора. Склонни сте да поглъщате много от тази външна енергия, така че няма по-подходящо бижу за вас от пръстен за настроение. Този модел пръстен беше актуален през 90-те, но както вече казахме, вие изпитвате носталгия по миналото. Освен това този тип бижу ще загатне на близките ви как се чувствате, без да се налага да „излизате от черупката си“.

Лъв: Изящна огърлица

Вие, Лъвове, сте управлявани от Слънцето, което пък символизира жизнеността, блясъка и младостта. За вас най-подходящо е бижу, което да удивлява хората и което да отговаря на вашата екстровертна, атрактивна личност. Вие обожавате комплиментите повече от самия живот, а няма бижу, което да привлича вниманието повече от една изящна, по-пищна огърлица. Бъдете креативни откъм цветове, дизайни, изпълнение – дори можете да носите няколко различни колиета заедно. Въпросът е те да допълват вашия звезден чар.

Дева: Класически перли

Девите имат усет към детайлите и чувството им за стил не прави изключение. Вие, Дева, обикновено внимателно обмисляте какво да облечете всеки ден и като цяло във вашия гардероб могат да бъдат открити най-вече класически тоалети. За този тип дрехи ви трябват бижута, които не се влияят от модните тенденции. Такива са перлените бижута. Независимо дали ще ги носите със семпла черна рокля или ще ги съчетавате с по-цветен тоалет, прекрасните колие, гривна, обеци или пръстен с перли, никога няма да излязат от мода.

медальон

Снимка: Getty

Везни: Колие с античен медальон

За този управляван от Венера, фин зодиакален знак, красотата и стилът са много важни. Всяко бижу, което може да покаже вашия изискан вкус, е задължително допълнение към вашия гардероб. Вие сте романтици по душа и сте любители на уникалните, сантиментални бижута като медальоните. Изразете тези свои черти като заложите на елегантен медальон във формата на сърце, който да виси на изящна златна или сребърна верижка, която пък може да ви е подарък или наследство от скъп за вас човек.

Скорпион: Пиърсинг

Скорпионите са склонни да бъдат знак на крайностите. Те са тъмни и мистериозни, но могат да бъдат страстни и привързани, което ги прави трудни за разгадаване. Ако сте родени под този знак, вероятно не обичате да експериментирате с тенденциите, а предпочитате да изразявате своята индивидуалност, която е доминирана от планетата на страстта – Марс и планетата на трансформацията – Плутон (вашите съуправляващи планети). Следователно интересният пиърсинг е точно това бижу, което ще ви помогне да се откроите.

Стрелец: Бижу с мъниста

Вие, Стрелец, обичате забавленията и сте приключенски настроени. Вие сте знак, който е винаги в движение и като цяло рядко носите бижута, които пречат на вашите изпълнени с екшън хобита. Подобно на вашите лични взаимоотношения, най-подходящите за вас бижута са онези, които демонстрират свободния ви дух. Именно такива са всички бижута и аксесоари с етноизлъчване като тези от мъниста и раковини.

Козирог: Златна верижка

Независимо дали присъствате на изискана вечеря или просто отивате на работа, вие винаги сте облечени така, че да предизвиквате респект и уважение. Въпреки това, вие, Козирози, обикновено нямате време за цялата суматоха около избора на перфектното бижу всяка сутрин. Много държите на статуса си и предпочитате да имате само няколко бижута, но те да са достатъчно стойностни. Вечната златна верижка е изискано бижу, което ще издържи десетилетия. Може да я съчетаете с красива висулка и да я носите навсякъде, с почти всякакво облекло.

Водолей: Очарователна гривна за глезен

Тъй като сте бунтарят на зодиака, вие, Водолей, сте любител на всичко необичайно и неочаквано. Склонни сте да носите цветни аксесоари, които подчертават жизнената ви личност или разказват история от многото ви пътувания. Водолеят е водач и като такъв управлява прасците, стъпалата и глезените. Обърнете повече внимание към тази част от тялото си с очарователна гривна за глезена. Може да я изберете да е с талисман от аметист – кварц, който засилва стремежа на Водолея към постоянна промяна.

бижу за

Снимка: Getty

Риби: Рециклирана пластмасова гривна

Като хамелеон на зодиака, вие се движите безпроблемно от тенденция в тенденция. Обичате да прегръщате своите творчески и духовни страни и разбирате колко е важно да живеете според ценностите си. Рибите са мечтателите в зодиака, онези с най-голяма надежда за светлото ни бъдеще и онези, които имат най-силна интуиция за това, което предстои. Покажете на света, че мислите сериозно с гривна, направена от рециклирана океанска пластмаса. Нека опазването на морските обитатели и като цяло на планетата да бъде вашия моден призив!

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари