IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които ще са най-засегнати от Сатурн в Риби в близките три години

7 март 2023 17 30

Сатурн навлиза в знака Риби на 7 март и ще остане там до 2026 година

Istock

Istock

От всички планети в астрологията Сатурн е най-суровата, най-взискателната и онази, която предизвиква най-голямо страхопочитание. В края на краищата тази планета управлява границите, ограниченията, дисциплината и разбира се, самата карма. Тази тежка външна планета обича да оказва натиск върху живота ни и ако сте от един от зодиакалните знаци, засегнати най-много от Сатурн в Риби, можете да очаквате в близките години да се чувствате като попаднали в духовен тренировъчен лагер. Силното влияние на планетата върху живота ви ще продължи чак до 2026 г., като през това време тя ще свърши безброй неща, които да ви накарат да узреете. И не забравяйте – болките на растежа, в крайна сметка водят до... растеж.

На 7 март точно в 08:35ч. Сатурн изостави ориентирания към общността, футуристичен и фиксиран знак Водолей и навлезе в духовния, носталгичен и подвижен знак Риби. През следващите, почти три години тази стоическа и далечна планета ще ни накара да осъзнаем начините, по които сме позволили на въображението и емоциите ни да ни заблудят. Ако някога ви се е искало да се върнете към едно по-просто време, обратно към начина, по който са били нещата, този транзит ще ви напомни, че гледането на едно несъвършено минало през розови очила само ще замъгли визията ви за бъдещето.

Знакът Риби се свързва с края, с прошката, с продължаването напред. Това е последният знак в астрологичното колело и символизира цикъл, достигащ своята завършеност. Докато Сатурн се движи през този мечтателен и творчески зодиакален знак, той ще ви призовава да се разграничите от миналото си и да започнете да прегръщате това, което бъдещето крие за вас.

Ако вашият слънчев знак или изгряващ знак (асцендент) попадат под някой от променливите/подвижни знаци, вие ще почувствате влиянието на Сатурн в Риби още по-интензивно:

А ето и кои са тези 4 зодиакални знака, които ще усетят най-много Сатурн в Риби:

Близнаци

Готови ли сте да приемете кариерата си по-сериозно от всякога? Когато Сатурн влезе в Риби, той ще окаже натиск върху вашия 10-и дом на кариерата, действайки като ваш наставник, който използва твърда любов и дисциплина, за да насърчи вашия стремеж към съвършенство в професията. Ако не сте се насочили към кариера, която означава нещо за вас, Сатурн ще ви принуди да започнете да приемате целите си по-сериозно и да се откажете от празните си мечти и очаквания. Ако досега не сте се представяли на ниво в работата и нещата са започнали да ви се изплъзват, Сатурн ще насочи вниманието ви към това къде и какви грешки сте допуснали. Въпреки че може кариерата, а и репутацията ви, да преминат през много възходи и падения през идните три години, този транзит в крайна сметка ще укрепи позициите ви, както никога досега. Когато имате трудности в службата, просто откажете да приемете поражението. Сатурн ще ви възнагради за това.

Дева

През следващите три години Сатурн ще издигне граници и ще изисква сериозност от вашите взаимоотношения. Риби е вашият седми дом на партньорства, съюзници, врагове и съпрузи, което означава, че суровият и предизвикателен Сатурн ще разкрие всички слаби връзки във вашите съюзи с хората в живота ви. Сатурн е планета, която възнаграждава дълголетието и отдадеността, което може да означава, че сте готови да се ожените/омъжите или да направите следващата стъпка във връзката си със своя любим човек. Въпреки това, тъй като Сатурн е планета, която не толерира незрялост и лошо поведение, тя ще ви покаже начините, по които вашите взаимоотношения могат или пък не могат да пребъдат в бъдеще. Това също може да затрудни любовния ви живот, защото Сатурн целенасочено ще ви пречи да си губите времето в безсмислени афери. За щастие, докато този транзит приключи, вие ще сте разбрали точно от какво имате нужда в една връзка или как да направите съществуващата си връзка още по-силна и стабилна.

Стрелец

С навлизането на Сатурн в Риби за вас, Стрелци, ще се ускори процесът на карма и може да почувствате доста конфронтации в живота си. През следващите три години Сатурн ще пресява скелетите в гардероба ви, докато се движи през вашия четвърти дом – домът на семейството, корените и роднините. Дълбоки и интензивни истини, свързани с вашето семейство, могат да възникнат, принуждавайки ви да излекувате раните от детството, да сложите край на семейните дрязги или да поставите граници с роднини, с които имате нездравословни отношения (може да е и със семейството на вашия партньор). Ако сте се чувствали неудобно в домашната си среда, този транзит също ще ви насърчи да напуснете нестандартната си жизнена ситуация и да работите върху изковаването на нещо още по-силно. Дори и да не чувствате, че домът ви е там, където искате да бъде, Сатурн ще ви напомни, че изграждането на нов дом отнема време. И ако вашият дом и семейство вече са в доста прилична форма, този транзит ще ви напомни да се посветите на личния си живот.

Риби

Никой няма да почувства въздействието на Сатурн в Риби толкова интензивно, колкото вие. Докато Сатурн прекарва следващите три години, поставяйки своя чук във вашия първи дом – на идентичността, на „аз-а“, вие ще почувствате, че върху раменете ви е поставен голям натиск. Всъщност това дори може да се почувства като малко завръщане на Сатурн само по себе си! Въпреки че много неща в живота ви може да приключват, дори по-добри неща са на ръба да започнат. Когато Сатурн пресича вашия асцендент, това може да ви накара да се почувствате сурови и изключително критични към себе си, но това е само защото изведнъж започвате да очаквате много повече от себе си. Вече не се оправдавате и не занижавате стандартите си, защото Сатурн ви принуждава да видите всичко, на което сте способни. Сега ще започнете да приемате нещата малко по-сериозно и ще спрете да се задоволите с по-малко, отколкото заслужавате. Удвоете любовта към себе си и бъдете добри към себе си, защото енергията на Сатурн може да не е лесна, но наградата, която Сатурн ви носи, е много по-дълбока форма на увереност, самочувствие и себеприемане. Това е вълнуващ период за вас, Риби!

За още новини от света на звездите, зодиите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари