IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода – 6 тоалета за променливото време

10 март 2023 10 30

Подгответе се за прехода от по-студено към по-топло време

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всяка година в началото на пролетта някак винаги се оказва, че няма какво да облечем. Макар да знаем, че ни трябват преходни дрехи, които да ни осигурят удобство, топлота и в същото време да не са прекалено дебели, тези артикули магически изчезват от гардероба ни и ни причиняват сериозно главоболие докато ги намерим отново. Често директно изваждаме пролетните си дрехи, съжалявайки че не сме си взели сакото на излизане.

Като се има предвид това, преди да приберете палтата си и масивните си пуловери за следващата зима, преди жегата да започне да властва над ежедневието ни, дайте още един шанс на малко по-дебелите си дрехи, включвайки ги във визията си. Създайте разнообразен тоалет, който ще ви помогне да преминете много по-гладко и грациозно през преходния период между зима и пролет.

Знаейки колко трудна и изнервяща задача е това, ние имаме няколко предложения за вас, с които ще ви покажем как да комбинирате есенните и зимните дрехи с пролетните и летните. Вдъхновенията са лесни, бързи и наистина спасяват ситуацията.

6 тоалета за променливото време

1. Плетиво с пантофки

Не може да се отрече, че пантофките са едни от задължителните обувки за пролетния сезон, така че е време да ги извадите от гардероба. Преди обаче да настъпи по-топлият сезон, може да съчетаете обувките със зимните си тоалети. В комбинация с дънки с широки крачоли и плътен пуловер, контрастът на текстурите се обединява, за да направи едно невероятно облекло.

2. Кожено яке и бяла тениска

Когато навън е леко хладно и пухкавото палто вече не е подходящо, изберете коженото яке. То осигурява оптимално количество топлина и изглежда супер в съчетание с панталони, дънки или дори спортни обувки.

3. Едноцветен тоалет

Нищо не може да ви накара да се почувствате по-комфортно и по-удобно от едноцветен тоалет, който няма нужда от комбиниране и спестява ужасно много време. Може да изберете съчетание между панталон или клин със суитшърт и подходящи маратонки, за да бъдете готови както за студеното време сутрин, така и за повишаващите се температури през деня.

4. Яке и дънки

Класическа визия, която всеки притежава в гардероба си, но често подценява в преходния сезон. Този минималистичен външен вид определено ще ви осигури стил и удобство. Страхотното структурирано яке е универсална горна дреха, която може лесно да се облича и съблича, когато вие искате. Завършете визията с чифт мокасини, които ще затоплят краката ви, но не са толкова тежки, колкото ботушите.

Бяла тениска – как да я носите тази пролет

Пролетна мода – най-добрите тенденции вече ги притежавате

Пролетна мода – какъв тренчкот да изберете

5. Блейзър и клин

Овърсайз блейзърът никога не е лоша идея. В комбинация с клин, визията е шик и е идеална за ден, в който имате нужда от малко повече топлина, но не искате да обличате кожено или традиционно яке. Допълнете външния вид с чифт маратонки и сте готови.

6. Фина блуза и панталон

Колкото и да обичаме тънките блузи през по-топлите месеци, те невинаги ни осигуряват достатъчно топлина, когато времето се опитва да избере какви температури да ни даде. Пуловерът с фина плетка носи пролетно излъчване, като същевременно запазва топлината, от която се нуждаем през март и април. В комбинация с панталон с широки крачоли, вие имате своя нов любим външен вид за офиса.

За още модни тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари