IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гащеризон за офиса – кои модели са актуални?

3 март 2023 18 00

Ето повече за тенденцията за пролетта

IStockphoto

IStockphoto

Гащеризон е едно от парчетата, на което залагат много жени през пролетта. След месеците с дебели чорапогащи, панталони и дънки, всяка една от нас се нуждае от нещо по-комфортно. Ето защо може да облече нещо от по-лека материя, с което да се отличи в офиса.

Костюмите са най-приемливи за по-строгия офис дрескод. Ала в последно време, наред с комбинирането на саката, поли и ризи, се прокрадват и някои по-официални гащеризони.

Както може би се досещате, черното е номер едно за гащеризоните в бизнес средата. Но за пролет 2023 ще видим някои страхотни модели в маджента, бежово, слонова кост и много други. Освен едноцветните модели, такива с някои ретро принтове също ще се прокрадват в много визии.

Сред по-популярните модели за новия сезон са тези с V-образно деколте. То може да бъде с копчета или пък тип „прегърни ме“ – със симпатична панделка отляво или отдясно. Що се отнася до кройката, повечето са с по-свободен силует и колан на кръста – кожен или платнен, с катарама или без.

В случай, че искате по-шарен гащеризон, който да носите в офиса или за излизане с приятелки, можете да подберете такъв, който е с шал яка и флорални мотиви в кафяво, зелено и бяло.

С гащеризон на Gucci и качена на трактор – кой друг, ако не Майли Сайръс

Ирина Шейк провокира феновете си по секси гащеризон

Пролетен гащеризон – кой да изберете?

1. Строго черно

Ако ви трябва по-официален модел, то този е точно за вас. За да не бъде съвсем скучен, този черен гащеризон е с кожен колан с ефектна катарама.

Деколтето с ревер позволява да носите отдолу колие от перли или пък златист синджир с висулки.

2. С широки крачоли и ефектна панделка

Този модел е в ярък червен цвят. Може да се комбинира с късо сако или пък тънка жилетка.

Въпросният гащеризон е с ефектен гол гръб и панделка. Трябва да се комбинира с обувки на висок ток, за да стои по-добре.

3. С флорален принт

Както стана ясно, ретро принтовете с цветя, подобни на тези, които сме виждали по роклите на нашите баби и прабаби, отново са актуални.

За офиса може да облечете един тъмен модел с по-шарени цветя. Той е с три четвърти ръкави и V-образно деколте.

Пролетна мода – цветовете, които да носите тази година

Пролетна мода – време е за миди поли

Пролетна мода – дрехите с балон се завръщат

4. Гащеризон с дантела

Ако търсите нещо по-нестандартно, можете да заложите на модел с цвят горчица. Онова, което го отличава от останалите за офиса е, че има ефектни буфан ръкави от дантела. Колан с покрита с плат катарама допълва гащеризона, който е с крачоли тип чарлстон.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари