IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Мендес се фука с коремните си мускули в новата кампания на Tommy Hilfiger

17 март 2023 18 00

На фона на слуховете, че певецът има връзка с колежката си Сабрина Карпентър

Getty Images

Getty Images

Шон Мендес демонстрира релефните си коремни мускули в новата си модна кампания за Tommy Hilfiger, за чийто дизайн е сътрудничил. Изпълнителят на хита „Treat You Better беше включен в промоционален видеоклип за новата колекция Tommy x Shawn, който сподели в своя акаунт в Instagram в сряда. Канадският певец публикува в профила си няколко от визиите си за модния бранд, като написа: „@thomasjhilfiger преди всичко ви благодаря за възможността да творя съвместно с вас и вашия невероятен екип. Благодаря ви, че винаги разширявате границите и новите стандарти за устойчиво облекло“.

Шон добави: „И благодаря, че поканихте моето СЕМЕЙСТВО да бъде част от тази кампания с мен. Това за мен означава много. Гордея се с тази колекция“.

Новото модно предизвикателство пред 24-годишния Шон се случва на фона на слуховете, че той е започнал да излиза с нашумялата напоследък 23-годишна певица Сабрина Карпентър. През миналите дни двамата бяха забелязани на няколко пъти заедно в Лос Анджелис, включително и на партито по повод новия албум на Майли Сайръс Endless Summer, което се състоя на 9 март в Бевърли Хилс.

Мендес преди имаше връзка с певицата и текстописец Камила Кабейо. Двамата обявиха връзката си след излизането на хита им Señorita през юни 2019 г. Двамата останаха заедно по време на пандемията, включително и по време на карантина, която прекараха в Маями и дори си осиновиха куче на име Тарзан. На 17 ноември 2021 г. обаче те споделиха в съвместно изявление чрез Instagram, че се разделят.

Наскоро пък Шон разкри колко трудно му е било да се реши да отмени своето турне Wonder Tour миналото лято, но го е направил в името на психичното си здраве.

Но преди Шон да направи крачка назад от музикалната си кариера, той издаде последния си сингъл When You're Gone, излязъл през март 2022 г., в който описва раздялата си с Камила Кабейо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Колкото до колекцията си за популярния американски бранд, Шон я описва така: „дрехи, направени от изхвърлени тъкани, оцветени със спомени и преродени в нови икони“. Носителят на награда „Грами“ споделя още, че предложенията в колекцията, в чието проектиране е участвал сам, са вдъхновени от стила на 90-те.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celeb Loop (@theceleb_loop)

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари