IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Мендес за отмяната на концертите и грижата за психичното си здраве

24 февруари 2023 11 00

Изпълнителят слезе от сцената през юли миналата година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шон Мендес най-накрая се почувства готов да говори за „много трудния“, но възнаграждаващ процес, през който е преминал след отмяната на световното си турне.

24-годишният изпълнител даде интервю пред списание WSJ, където каза, че решението да слезе от сцената е било много трудно и рисковано, но е нещо, което е трябвало да направи. По думите му, това е бил единственият начин да се погрижи за себе си и психическото си състояние, за да предотврати по-сериозни проблеми.

„Процесът беше много тежък. Много време на терапия, много време опити да разбера как се чувствам и какво ме кара да се чувствам по този начин. И след това да направя нещо, за да помогна на себе си и на лечението“, казва Мендес. Допълва, че подкрепата на заобикалящите го хора е била от изключително значение и му е помогнала много в постигането на желаните резултати.

Младият изпълнител заяви, че е положил доста усилия, за да разкрие чувствата си и да ги разбере, но смята, че процесът работи и е доволен от постиженията, които вижда.

По думите на Мендес, през последната година и половина е разбрал много неща, които са му помогнали да израсне, да се възстанови и да се лекува. „Благодарен съм и за хората, които бяха толкова търпеливи и разбиращи. Най-накрая видях как обществото започва да поставя психичното здраве на първо място и това е чудесно“, казва още Шон.

Номинираният за три награди „Грами“ Мендес първоначално отмени няколко концерта от световното си турне, след което замрази цялата обиколка на света. Очаква се изпълненията да бъдат подновени този юни, като остават повече от 40 концерта, които ще бъдат проведени чак до октомври месец.

В официално изявление, направено след отмяната на турнето, Мендес заяви, че поставя здравето си на първо място и има нужда от по-дълга почивка, след като е изпитал трудности по време на турнето.

„Все по-ясно ми става, че трябва да си взема почивка, за да се върна по-силен. За съжаление трябва да отменя останалата част от турнето си в Северна Америка, Европа и Великобритания“, написа той. Допълни, че има надежда да възобнови обиколката си, след като си почине достатъчно и се почувства напълно здрав и готов за сцената.

„Знам, че всички чакате дълго време за тези концерти и ми се къса сърцето, че трябва да ви разочаровам, но ще се върна възможно най-скоро. Обичам ви и ви благодаря за подкрепата и това, че сте до мен в този процес“, завърши Мендес.

Камила Кабейо забрави за Шон Мендес

Шон Мендес се чувства самотен след раздялата с Камила Кабейо

Шон Мендес: Медитацията внесе баланс в хаотичния ми живот

В почивката си от сцената, Шон показа на света, че може да има бъдеще и в Холивуд, играейки главната роля в Lyle, Lyle, Crocodile. Той също така промени и прическата си, премахвайки емблематичните си къдрици и оставайки с много къса коса.

Мендес също така наскоро беше обявен за новото лице на бижутерийната марка David Yurman, на която е фен от дълго време.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари