IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня – Хейли Бийбър и сексапилната ѝ фотосесия по бански

6 април 2023 18 00

Моделката промотира новата колекция на Rhode

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пролетта официално започна преди седмица, но Хейли Бийбър определено вече е готова за лятото!

През последните няколко дни моделката вдига градусите в социалните мрежи, публикувайки сексапилни снимки от плажа, за да промотира новите балсами за устни от марката ѝ Rhode. Продуктът може да се похвали с награда на Allure за най-добрите продукти в красотата, както и с прекрасен вкус и аромат на маракуя.

Предизвикателните снимки също така са част и от лимитирано издание на промоционален журнал за марката за грижа за кожата, подходящо наречен Rhode Zine, който събира в себе си всички снимки с лъскави устни, влажна коса и бански на Хейли. Той ще бъде изпратен на няколко звездни клиенти на Rhode, включително Ким Кардашян и Лори Харви.

Първата от снимките показва Бийбър да държи разрязана маракуя, докато носи няколко златни гривни, бански на цветя и мокра коса, докато позира на неразкрито тропическо плажно място. В публикацията също така е включена и снимка, на която моделката предизвикателно яде маракуята с пръста си, докато позира пред камерата.

Хейли последва тази публикация с друга своя снимка на същото ваканционно място, само че този път е сменила тоалета. От флоралните мотиви няма и помен, като на тяхно място са се настанили цветна тениска и кафяви бикини. Горната част на тоалета е вдъхновена от мотомодата, която завладява света през последните няколко месеца, като Хейли позира във водата, държейки в устата си новия продукт, а малко по-късно го е прибрала и близо до тялото си.

Голяма част от феновете веднага побързаха да разкритикуват Бийбър, че това всъщност не е реклама на козметичен продукт, а по-скоро търсене на внимание и опит за събиране на повече харесвания. Според критиците, Хейли няма никаква яснота около това как се прави успешен ПР, а само може да позира с оскъдно облекло, което определено отнема вниманието от истинската реклама.

Стилни в офиса – Хейли Бийбър с корсетно предложение

Бански 2022: Свежите предложения на Хейли Бийбър

Хейли Бийбър бори зимния студ по бански

„Какво се опитваш да промотираш – тялото си или продукта?“, пише един потребител, който визира близък кадър на плоския корем на Бийбър, а балсамът за устни е поставен под една от връзките на бикините ѝ.

Във фотоколаж, публикуван в страницата на марката Rhode, Хейли дори не носи горнище на бански, като покрива гърдите си единствено с две половини на маракуя. На снимките, на които моделката е почти гола, тя прави няколко забавни физиономии пред камерата, докато носи само дълго колие, което имитира връзки на бански, големи масивни обеци и над дузина златни гривни. Хейли позира с маракуята, която поставя на очите, устата и лицето си, докато се усмихва широко.

„Вдъхновен от дни, напоени със слънце, и златни нощи“, пише под колажа.

Последната публикация показва звездата, позираща на плажа, като долната част от тялото ѝ е покрита с пясък, оформен като опашка на русалка. Към тази снимка са добавени още няколко запомнящи се кадъра, включително задните части на Бийбър, които са ударени от вълна, както и клип, в който моделката вече е зарината с пясък и чака камерата да започне да снима.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари