IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На шопинг за аксесоари – тенденциите при бижутата тази година

7 април 2023 16 30

Бъдете готови за нови попълнения в колекцията ви

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Подходящите бижута наистина могат да преобразят всяко облекло, независимо дали е коктейлна рокля за важно събитие, или ежедневна тениска и блейзър за работа. Въпреки това аксесоарите често биват пренебрегвани и оставяни в кутията, като рядко се изваждат повече от веднъж-два пъти в годината.

Истината е, че личният стил не е завършен докато към него не се добави красиво бижу. Тук не говорим само за обеци или гривни, но също така за колиета и други допълнения, които наистина могат да превърнат визията ви в нещо съвсем различно. Хубавото при бижутата е, че рядко трябва да бъдат комбинирани с дрехите, тъй като повечето от тях пасват на всяко облекло, издигайки го на изцяло друго ниво.

И тъй като пролетта и лятото се свързват с малко по-разголени визии и по-малко слоеве дрехи, добавянето на бижута е задължително. Ако се чудите какво точно да включите в колекцията си с аксесоари, ние сме тук, за да ви помогнем с тежкия избор. Имаме няколко предложения, от които можете да се възползвате и да бъдете още по-подготвени за топлото време.

Тенденциите при бижутата тази година

Висящи обеци

Според експерти, има спад в търсенето на обикновени обеци, но в същото време се покачва интересът към различните видове капковидни модели, независимо дали говорим за изчистен вид, или покрит с перли. Има толкова много различни стилове капковидни обеци, от които да избирате, като елегантен дизайн с кристали и скъпоценни камъни, които висят точно под ушната мида, до по-смели стилове, които на практика минават по раменете. Има чифт капкови обеци за почти всеки.

Флорални чокъри

Чокърите се завърнаха до голяма степен през последните години, но конкретно флоралните чокъри отбелязаха значително увеличение на търсенията. И не сме никак изненадани. Тези вдъхновени от 90-те аксесоари се виждат навсякъде – от модните ревюта до вратовете на знаменитости и инфлуенсъри. Универсални както за ежедневен, така и за по-официален външен вид, те незабавно издигат тоалета на следващо ниво.

Изразителни гривни

Гривните стават все по-забележителни през 2023 година, напълно нарушавайки тенденциите от минали години, когато за този вид аксесоар се смяташе, че трябва да бъде тънък, елегантен и почти невидим. В момента голямото търсене е за ръчно изработени модели, както и гривни тип верижки, които сякаш се залепят за ръката и не мърдат по никаква причина.

Какво бижу да носите според вашата зодия?

Пролетни аксесоари – пет елегантни начина да носите перли

Аксесоари 2023: Рождените камъни носят късмет и успех

Множество обеци

Едно от нещата, които не ни изненадаха, бе тенденцията за натрупване на аксесоари върху ушите, позната още като носенето на няколко обеци на едно ухо. Тя се забелязва от години и набира все повече популярност, като сега ще бъде водеща. Хубавото е, че тук може да сложите не истински обеци, ако не искате да продупчвате ухото си на множество места, а просто да използвате клипсове, които след време да махнете.

За още актуални тенденции и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари