IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синди Крауфорд поздрави Марго Роби за избора на рокля за Met Gala

4 май 2023 16 30

Дизайнът, носен от актрисата, е представен за първи път върху тялото на супермодела

Снимки: Getty/БГНЕС

Снимки: Getty/БГНЕС

Казват, че две жени никога не могат да поделят един мъж и една рокля. Оказва се обаче, че поговорката не важи, когато става въпрос за Синди Крауфорд, Марго Роби и Met Gala.

На 1 май по стълбите на музея „Метрополитън“ в Ню Йорк се разпъна бял килим, който посрещна звезди от всички сфери на развлечението. Организираната от Ана Уинтур Met Gala тази година беше в чест на покойния Карл Лагерфелд и наследството, което е оставил в модата. Работата му в марки като Chanel, Chloe, Fendi и много други се превърна във вдъхновение за вечерните тоалети на звездите, които се опитваха да почетат кайзера по всякакъв начин.

Докато едни изписваха името му или носеха емблематични за неговия стил аксесоари и дрехи, други се потопиха дълбоко в миналото, за да извадят архивни дизайни, които са все още актуални. Давайки пример за устойчива мода и почитайки Лагерфелд, звезди като Никол Кидман, Дуа Липа, Оливия Уайлд, Наоми Кембъл и Марго Роби избраха винтидж модели за своята поява в Ню Йорк.

Лили Колинс

Снимка: Getty Images

Определено една от най-впечатляващите дами беше Марго Роби, която се вдъхнови от също толкова впечатляващ модел, символ на 90-те години. Актрисата, която съвсем скоро ще видим като Барби в едноименния филм на Грета Гъруиг, облече черна рокля на Chanel, която е идентична с тази, която Синди Крауфорд носи на подиума през 1993 година.

След края на Met Gala 57-годишната моделка сподели две снимки в социалните мрежи, с които показа, че няма нищо против някой да носи рокля, която тя е обличала преди. На първото изображение виждаме Крауфорд преди 30 години по време на модно дефиле, а на следващото е поставена Марго Роби от червения килим в Ню Йорк. Роклите – еднакви, прическите – почти идентични, красотата – безупречна.

„Ода за Карл. Харесва ми, че тази визия отново се възроди“, написа Синди в описанието, отбелязвайки профила на Chanel. Дизайнът на френската модна къща включва прозрачен корсет и златни кантове, като се отличава с едно рамо. В коментарите дизайнерът Филип Блок написа, че това, което е старо, отново ще стане ново и колелото на живота се върти.

Кой как дойде на Met Gala: Джаред Лето облече костюм на котка в чест на Карл Лагерфелд

Най-горещите двойки знаменитости на Met Gala 2023

Пенелопе Крус и Роджър Федерер сред домакините на Met Gala

Пред списание Vogue Роби заяви, че оригиналният дизайн е на Карл Лагерфелд, но роклята е трябвало да бъде леко променена, за да пасне на тялото й. Тя също така не забрави да спомене, че първоначално тоалетът е носен от Синди Крауфорд през 1993 година като част от колекцията за пролет/лято на Chanel. Актрисата говори и малко повече за темата на Met Gala, посветена на покойния кайзер на модата.

„Имах привилегията да опозная Карл много добре. Бях последният посланик на Chanel, избран лично от него. За мен е чест. Щастлива съм, че го почитат тази вечер, защото той беше великолепен“, казва Роби.

Марго Роби

Снимка: БГНЕС

Присъствието на Марго на Met Gala идва само седмица, след като тя се присъедини към Райън Гослинг, Грета Гъруиг и Америка Ферера за промотирането на „Барби“ по време на CinemaCon в Лас Вегас. На червения килим Гослинг и Роби носеха координиращи се розови тоалети, като актрисата избра комплект от две части на Prada, състоящ се от бюстие и минипола с висока талия.

От своя страна, Райън носеше розово яке на Carhartt върху бяла тениска с надписа „Грета Гъруиг“ в розово. Той комбинира всичко това с кафяви панталони и официални обувки.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари