IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каубойски ботуши – перфектни за пролетта и лятото

17 май 2023 10 30

Не се оставяйте името да ви заблуди

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако не сте забелязали досега, каубойските ботуши бързо се превърнаха в най-новата и най-желаната ежедневна обувка. Ако планирате тази година да носите нещо различно от маратонки или летни сандали, опитайте да включите чифт каубойски ботуши във визията си. Те се съчетават добре с всичко и внасят лек уестърн привкус на това, което иначе би било обикновен външен вид.

Въпреки че технически каубойските ботуши никога не са излизали от мода, в момента те определено са по-популярни от преди. Минаха годините, в които тези обувки се свързваха само с високи мъже, готови да се включат в поредния дуел с пистолети. Сега те са много по-стилни и много по-подходящи дори и за жените. Предлагат се във всички цветове, стилове и вариации, за които можете да мечтаете, като има чифт, който може да пасне на всеки вкус.

Ако искате да внесете малко разнообразие в ежедневния си гардероб, каубойските ботуши са начинът да го направите. По-долу ви разкриваме най-добрите начини да ги включите във визията си, както и как да ги персонализирате по вашия собствен стил.

Как да носите каубойски ботуши?

В крайна сметка каубойските ботуши наистина могат да се съчетаят с почти всичко, с което решите да ги комбинирате. Въпреки това, преди да ги включите в тоалета си, трябва да имате предвид няколко фактора.

Къде отивате с ботушите си?

Не е тайна, че всички ботуши имат период на адаптиране. Преди да излезете с тях, уверете се, че сте наясно с нивото на комфорт, което ви предлагат вашите. Ще бъдете ли цял ден на крак? Ще останете ли дълго време извън къщата? Това е важно да имате предвид, ако ботушите ви са чисто нови и все още им трябва време да се приспособят към краката ви.

Какво искате от тоалета си?

Когато обуете каубойските ботуши с избрания от вас тоалет, има голям шанс те да изпъкват най-ярко. Като се има предвид това, трябва да решите дали искате по-небрежен стил или малко по-стилно излъчване. Каубойските ботуши могат да се съчетават както с дънки и тениска, така и с макси пола и корсет. Изборът е изцяло ваш.

Не забравяйте за ежедневната грижа

Каубойските ботуши са известни с това, че издържат години, но все пак е важно да се отнасяте с тях добре, за да им осигурите дълъг живот. Ако вашите са кожени, опитайте да ги третирате с кожен протектор и да поддържате блясъка им с балсам за кожа. За да запазите формата им, огънете картон по формата на ботушите и го пъхнете вътре, за да изпълни съдържанието им, докато не ги носите. С малко повече грижа, те ще останат във върхова форма дълго време.

Идеи за тоалет с каубойски ботуши

1. С къси дънкови панталони

Не е нужно да ходите на родео, за да носите тази комбинация. Започваме с класиката, съчетавайки изрязани шорти и каубойски ботуши. Вместо да посягате към летните сандали, които носите всяко лято, изберете вместо това нещо по-различно. Ботушите ще издигнат семплото облекло и ще го направят достойно за носене всеки ден или вечер из града. Не забравяйте да съчетаете външния си вид с любимата си чанта и слънчеви очила.

2. С рокля с ресни

Ресните и каубойските ботуши вървят заедно точно като цветята и пролетта. Въпреки че може да не изглежда новаторско, ресните със сигурност ще са в центъра на вниманието точно сега, а лятото наднича иззад ъгъла, карайки ни да си помислим за инвестиция в нещо с пискюли или ресни. Не само ще бъдете в крак с модните тенденции, но ще се сдобиете с нестандартен външен вид, който непременно ще ви донесе комплименти.

Пролетна мода – миди полата е основна тенденция

Ботуши от деним – отново на мода за пролет/лято 2023

Модни съвети от Франция – как да носите деним?

3. С дънкова макси пола

С възраждането на макси полите напоследък има смисъл да съчетаете своята с каубойски ботуши. Създаването на подобна комбинация внася романтично усещане във външния вид, а когато макси полата ви е от деним, вие ще се сдобиете с още по-шикозна визия, достойна за публикация в социалните мрежи. По отношение на аксесоарите, можете да оставите външния вид минималистичен или да добавите кожено яке отгоре, ако ви е хладно.

4. С дънки

Тези ботуши са направени за ходене, но също така са направени и да бъдат забелязвани. Понякога късите панталони или полата не са подходящи и искате да посегнете към дънките си, които да съчетаете с каубойските си ботуши. Напъхването на дънките в ботушите е шикозен начин да промените тоалета си.

Не сте сигурни кои дънки да изберете? Моделите с тесни крачоли ще внесат повече каубойска атмосфера във външния вид, докато широките дънки ще засилят по-уличния стил. Така или иначе, голямо яке или блейзър се съчетават най-добре с тази комбинация от облекла.

5. С лятна рокля

Всяко лято си казваме, че няма да си купуваме нови рокли, но всеки път нарушаваме това правило. Независимо дали харесвате по-къси или по-дълги модели, каубойските ботуши са идеалният начин да накарате любимата си рокля да се почувства като нова тази година. Може да изберете бели, велурени или кожени обувки, като с всяка една опция визията ще се превърне в непредсказуема и привличаща вниманието.

За още новини от света на модата и най-новите тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари