IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято 2023 - дрехите на една кука пак са на мода

24 май 2023 18 00

Купете си блуза или пола с бабини квадрати

IStockphoto

IStockphoto

Дрехите на една кука отново са на мода за лято 2023. От елегантни плетени рокли до съвпадащи комплекти, това са част от моделите, които е хубаво да имате в гардероба си за сезона. 

През топлите месеци всеки от нас се нуждае от нещо леко и удобно. И ето, че ретро плетивата с така популярните бабини квдрати пак ще властват в по-топлите дни. Някои с ефирна подлата стават както ежедневието, така и за по-специални поводи. А тези без, с повече дупки, са най-подходящи за плажа или посещенията на басейна. 

Някои плетени модели рокли, вдъхновени от бохемската визия, са перфектният избор за среща край морския бряг или събиране с приятели в любимия бар. 

Бабините квадрати на една кука, които се пришиват един за друг, са основен мотив не само при рокли, но и блузи, тънки жилетки, къси панталони или поли. Те може да са шарени или пък едноцветни. Създадени са от прежди, които носят прохлада. 

Потници, съчетани с шапки с едни и същи шарки, както и панталони с широка блузка или тънка жилетка, са сред актуалните плетени комплекти. 

Дрехи на една кука - кои да изберете за лято 2023? 

Ето няколко модела, които да изпробвате в най-скоро време: 

1. Пола и топ

Страхотен плетен комплект с ресни, който може да носите по време на лятната си почивка. 

Топът е къс, с V-образно деколте и тънки презрамки. Полата пък е с връзка с пискюли и дупки, съчетани с ресни в долната част. 

2. Шарена пола на една кука

Този модел е с дължина педя над коляното и е съставен от плетени квадрати - всеки в различен цвят. 

3. Комплект с къси панталони 

Бихте ли носили плетени къси панталони, съчетали с широк елек? Комбинацията звучи странно, но е от така модерното ситнйо каре. 

Под елека може да сложите бял потник, къс топ или бански. 

Плетени бански Hello Kitty – тренд за лятото

Мадона връща на мода плетивата на една кука

Лятна мода - как да носите плетени поло блузки?

4. Дълга плетена рокля 

Ето по-елегантен плетен модел. Съчетан с подплата или рокля прилепваща по тялото в телесен цвят, може да я носите навсякъде. 

За още тенденции и новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари