IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня - Ева Лонгория в Кан

25 май 2023 16 30

Актрисата се оплака и от трудностите, изправена като жена режисьор

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Ева Лонгория пристигна в Кан и веднага прикова погледите към себе си.

48-годишната актриса стъпи на червения килим, показвайки стилна версия на класическата рокля тип риза, съчетавайки свежа бяла блуза с макси пола, която разкриваше голяма част от крака й. Така Лонгория продължи серията си от зашеметяващи визии край Лазурния бряг, продължаваща няколко дни заради промоцията на новия й филм Flamin' Hot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by laChambre (@lachambrehq)

Звездата от "Отчаяни съпруги" напусна хотела си в готова за лятото визия със златни копчета, докато се отправяше към пресконференцията, на която се объждаше режисьорският й дебют. Тя съчета бялата риза с яка и издути ръкави с дълга пола с предна цепка, която разкриваше стегнатите й крака. Лонгория носеше косата си на висок кок, допълвайки визията със сатенени токчета на платформа и висящи златни обеци

Това е вторият път тази седмица, в който Лонгория носи бяла риза в Кан. Преди няколко дни тя облече семпла риза с черна мини пола, които допълни с ослепителна диамантена огърлица. Актрисата се придържаше към палитрата от черно бяло и златисто, избирайки рокля на Виктория Бекъм с дълги ръкави за парти в Кан, на което присъстваха още Леонардо ди Каприо, Мартин Скорсезе, Лили-Роуз Деп и много други. 

В сряда пък Лонгория избра друг прекрасен тоалет, този път за рождения ден на Knights of Charity Eternal. Тя пристигна на събитието в бляскава сребриста рокля с високо деколте и странични изрязани участъци, а полата беше права с ресни и ослепителен колан. Актрисата допълни визията с диамантени обеци, а тъмната й коса беше оформена в елегантна прическа със страничен път. Блясъкът включваше още пухкави мигли, лилави устни и ярка околоочна зона. 

По време на пресконференцията относно филма си Flamin' Hot, Лонгория говори повече за трудностите, пред които е изправена като жена режисьор от латиноамерикански произход. Това е режисьорски дебют за красавицата, а историята й разказва за чистач, който измисля марката Flamin Hot. Филмът вече е награден с "Избора на публиката" от фестивала Юг-Югозапад.

Като жена режисьор, режсиьор за първи път и латино режисьор, Лонгория казва, че е почувствала тежестта на своята общност и тежестта на всяка жена режисьор, когато е започнала да снима Flamin' Hot. Тя отбелязва, че Холивуд не играе честно, когато става въпрос за филми, режисирани от мъже и от жени. По думите й, дамите не могат да направят грешка, защото това би им коствало цялата кариера. 

"Не получаваме много места на масата. Моят филм не беше нискобюджтен, в никакъв случай, не беше 100 милиона, но не беше и 2 милиона. Кога беше последният латино режисиран студиен филм? Беше преди 20 години. Не можем да получаваме филм на всеки 20 години", казва Ева. 

Актрисата продължава и отбелязва, че, ако нейният филм се провали, всеки ще си каже, че латино жените не могат да се справят добре с режисурата. "Бял мъже може да режисира филм за 200 милиона долара, да се провали и да получи друг веднага. Това е проблемът. Ние получаваме само един шанс, а работя два пъти повече, два пъти по-бързо и два пъти по-евтино", обяснява тя и допълва, че е носила травмите на своето поколение по време на целия снимачен процес. 

Ева Лонгория – звездата, която всеки червен килим иска да има

След раждане и на 47: Ева Лонгория се похвали със стегнат корем

Диети и фитнес: Режимът на Ева Лонгория

С Flamin' Hot Лонгория е била решена да създаде вдъхновяваща история за латиноамериканци с герои, които приличат на собственото й семейство - от баща й до чичовците й. Мотивиращата и обнадеждаваща история разглежда как корпоративна Америка подценява испаноговорящата общност. По думите на Лонгория, същото може да се види и в холивудските студиа

"28% от зрителите и закупилите билети за кино са латиноамериканци. Вашият фил няма да успее, ако не привлечете латиноамериканската публика. Ние сме сред основните зрители, така че защо няма съдържание за нас?", пита Ева. 

Дори с начина, по който Холивуд бавно се променя и прави крачки към разнообразието, Лонгория казва, че пътят не само е дълъг, но смята, че статистически индустрията се движи назад. "Все още сме недостатъчно представени пред камерата, все още сме недостатъчно представени зад камерата, все още не се докосваме до жените от латино общността“, смята актрисата. Обяснява, че процентът на латиноамериканци в телевизията е спаднал от 7 на 5, така че мит, че Холивуд е прогресивен. 

Филмът Flamin' Hot ще направи премиерата си на 9 юни по Hulu и Disney+. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари