IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грижа за кожата – тайните на Ева Лонгория

5 март 2023 10 30

Актрисата не използва скъпи продукти

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ева Лонгория е човек с много професии. Тя е актриса, режисьор, продуцент и предприемач, постигайки толкова много в дългата си десетилетна кариера. Но може би най-големият ѝ принос към индустрията за красота е, че успя да ни научи как да произнасяме хиалуронова киселина.

В този момент 47-годишната звезда от „Отчаяни съпруги“ се присъединява към редица други известни имена като Дженифър Лопес, Хали Бери и Джулия Робъртс, които ни изумяват с младоликата си и чиста кожа. Всеки път, когато ги видим на големия или малкия екран, се чудим какви са тайните им за красота и как успяват да побеждават времето и стареенето.

Когато говорим за Лонгория, всичко е свързано с приоритизирането на грижата за себе си. „Медитирам всеки ден – това наистина ме заземява – и тренирам“, казва тя пред Women's Health. Допълва, че отделя час за психичното си здраве всеки ден, за да достави необходимия кислород до мозъка и да помогне на тялото си да функционира правилно.

Разбира се, грижата за кожата също играе роля и Лонгория знае това-онова за правилната рутина. Тя от дълго време е посланик на L'Oreal Paris, като признава, че е голям почитател на рутинната грижа и осигуряването на здрава и красива кожа. На първо място в списъка ѝ с приоритети е слънцезащитният крем, последван веднага от хиалуроновата киселина.

Тайните на Ева Лонгория за красива кожа

Крем с три съставки

Какво може да бъде по-добро от една силно действаща съставка в крем? Три силно действащи съставки! Точно това получава Ева Лонгория, която от дълго време използва продукт само за 20 долара, който обаче ѝ осигурява ефекти, подобни на скъпи терапии и лечения.

Кремът, който актрисата използва, е новият ѝ фаворит срещу стареенето. В него се комбинират хидратиращата и изглаждаща кожата хиалуронова киселина със защитен, озаряващ витамин С и стягаш проретинол, който е по-нежна версия на ретинола, но със същите ефекти против стареене.

Слънцезащитата е задължителна

Всеки дерматолог ще ви каже, че редовното използване на слънцезащитен крем е едно от най-добрите неща, които можете да направите за здравето и външния вид на кожата си. Този съвет е номер едно в списъка на Ева Лонгория, когато говорим за красотата.

„Повторно прилагам слънцезащитен крем три или четири пъти на ден“, казва тя. По думите ѝ, продуктът винаги трябва да е с вас, защото това не е нещо, което да сложите преди да излезете и да забравите след това за него.

Въпреки че Лонгория осъзнава, че изборът на слънцезащитен крем може да бъде доста личен, тя съветва всеки да избере такъв, който попива бързо и не оставя след себе си бели следи.

Околоочен крем

Когато Ева трябва да обърне внимание и на зоната под очите, тя избира крем със съдържание на кофеин и хиалуронова киселина. Споделя, че продуктът е изключително нежен и може да го използва постоянно, защото обича и студения ефект, който се създава след нанасянето.

Силната формула съчетава хидратираща хиалуронова киселина, която овлажнява и изглажда фините линии, с кофеин, който помага за премахване на тъмните кръгове.

Диети и фитнес: Режимът на Ева Лонгория

Неутрален грим – Ева Лонгория ни вдъхновява със страхотна идея

Бюти вдъхновение: Ева Лонгория забрави за грима

Достатъчно сън

Недостатъчното количество сън, както и некачественият сън могат да бъдат причина за по-лошия вид на кожата, отпускането и признаците на стареене. Ева Лонгория обаче няма от какво да се притеснява, тъй като тя спи достатъчно и приема тази рутина за много сериозна задача.

За да си осигури необходимото количество сън, актрисата се уверява, че температурата в стаята ѝ е подходяща, не яде твърде близо до времето си за лягане и пие магнезий, който помага в цикъла на съня.

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари