IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дръзки: Хайди Клум и Кара Делевин парадираха с гърдите си на светски събития

25 май 2023 14 30

Двете дами заложиха на тоалети, които повече разкриваха, отколкото да прикриват бюстовете им

Getty Images

Getty Images

Хайди Клум изглеждаше така, сякаш се кани да полети в жълтата си рокля на Zuhair Murad, когато излезе на червения килим за премиерата на „La Passion de Dodin Bouffant“ на филмовия фестивал в Кан през 2023 г. Модната рокля на немския супермодел беше с драматично наметало, което приличаше на крила

49-годишната красавица позираше гордо пред фотографите, докато показваше доста плът в зоната на гърдите си, благодарение на изрязананата си рокля  с множество цепки. Клум беше на косъм да допусне неизправност в гардероба си, именно заради дръзката си рокля, чиято горна част приличаше на елек с кръстосани презрамки, които едва покриваха зърната й.

Дизайнерският стил на сексапилната блондинка включваше и много мъниста на раменете и драперии навсякъде. Хайди носеше чифт прозрачни сандали, които пасваха идеално на ярко-жълтата й рокля. Германката беше заложила на минималистичен грим, а косата й беше оформена на вълни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Пищната, дръзка рокля на Хайди не е изненада за феновете на модела, тъй като тя винаги е поддържала философия „по-малкото е повече“ на червения килим.

Независимо дали става дума за мини роклята с пера, каквато носеше на Златните глобуси през 2023 г., или снимката без горнище за Великден, която публикува тази годинав своя Instagram, Клум никога не се страхува да покаже малко повече плът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

На друго светско събитие, но не във Франция, а в Ню Йорк, британския топмодел Кара Делевин също реши да заложи на тоалет, с който демонстрираше бюста си доста фрапантно. Блондинката беше избрала да облече небесносин костюм с дълбоко деклоте. Това се случи на 74-тото годишно благотворително събитие на Парсънс в Cipriani Wall Street в Ню Йорк, което се проведе в сряда.

30-годишният модел изпъкна не само с изтънчената си визия, която включваше ръкавици и голямо сребристо копче, което затваряше сакото й и пристягаше талията й, но и с факта, че не носеше сутиен.

кара делевин

Снимка: Getty

Делевин беше добавила допълнителен блясък към външния си вид с искрящи кристални обувки на високи токчета. Тя носеше късите си тъмноруси коси в загладена прическа, а беше съчета костюма си със сини сенки за очи и червило в телесен цвят.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари