IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Устойчива мода - кралица Максима облече стара рокля

29 май 2023 08 30

Заложи на модел от 2014 г.

БГНЕС

БГНЕС

Кралица Максима показа, че не носи само по веднъж дрехите в гардероба си. По време на своето посещение в Апелдорн, съпругата на крал Вилем-Александър облече своя рокля, закупена преди близо девет години.

Разговаряйки с представителите на организация, занимаваща се с облекчаване на дълговете в Холандия, тя се появи с розова рокля от еластична коприна. С нея тя даде пример за устойчива мода.

Според модни експерти, моделът с лилави флорални шарки е на марката Tory Burch. Тя е с дължина до коляното и се отличава с леко разкроен силует. 

кралица Максима,

БГНЕС

Злато от горе до долу – кралица Максима в Милано

Деним рокля – кралица Максима със свеж пролетен модел

Устойчива мода – Кейт Мидълтън облече своя рокля от 2019-а

Максима носи роклята многократно 

Въпросното парче бе облечено от кралицата на Холандия за първи път през 2014-а. След това тя се появи с него още няколко. От красивата щампа до колана на талията и разкроената пола, то е актуално и за пролет/лято 2023. 

Роклята с дълги ръкави на кралица Максима е със симпатична цепка отпред, V-образно деколте и е леко пристегната в талията. Тя бе съчетана със стилна вишнево-червена чанта-клъч и тъмночервени обувки на висок ток - в тон с нейното облекло. 

кралица Максима,

БГНЕС

Ала не само шарената рокля на кралската особа привлича вниманието на фотографите. На ушите си тя носи обемни обеци с мъниста в червен цвят. Те допълват идеално нейния естествен грим. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари