IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дънкови шорти – неизменна част от летния гардероб

3 юни 2023 15 00

Денимът никога не излиза от мода, просто променя дължината си

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Лятото е толкова близо, че на практика можем да го вкусим. Градинските партита и отворените барове викат името ни, летните ни сандали са жадни за първото си излизане, а дънковите ни шорти се молят да бъдат извадени за своя сезонен дебют.

Вече започнахме да изготвяме потенциалните летни тоалети в главата си, а с това и нови начини за включването на дънковите шорти. Колкото и да харесваме дрехата обаче идва момент, в който започваме да се отегчаваме от нея и да смятаме, че визиите ни се повтарят. Тогава започваме да се оглеждаме и да взимаме пример от останалите и как те са комбинирали своите дънкови къси панталони.

Ако и вие търсите нов начин да носите своите дънкови шорти, попаднали сте на правилното място. От нови и неочаквани комбинации до класически комплекти, събрахме няколко интересни и стилни начина за включването на дънковите къси панталони в летния гардероб.

Дънкови шорти – идеи за летен стил

1. С бял потник и каубойски ботуши

Когато се съмнявате, заложете на класиката. Ако каубойските ботуши все още не са във вашето ежедневно облекло, те са напът да бъдат. Не ограничавайте модела само до есента и зимата, защото изглежда идеално с чифт къс деним и през по-топлите месеци. Облечете семпъл бял потник, за да завършите изцяло външния вид.

2. С райе и маратонки

Лятото и морето не могат да минат без едно синьо-бяло моряшко райе. Дайте почивка на вашия раиран пуловер и извадете раирана тениска или суитшърт, които да носите повторно. В комбинация с чифт маратонки или гуменки, това облекло е идеално за кафе с приятел или разходка през летния ден.

3. С блейзър и високи маратонки

Вече знаем, че блейзърът може да върви с всичко и това включва вашите дънкови шорти. Поддържайте визията си ежедневна, като ги съчетаете с любимите си маратонки или пък сандали на ток.

4. С графична тениска

Добавете малко разнообразие към семплата визия с графична тениска или потник. Тези модели са изключително лесни за намиране във всеки магазин за дрехи и са подходящи за дните, в които искате да изглеждате добре, но нямате време за сложни тоалети. С чанта от рафия и любимите ви слънчеви очила, това е перфектна комбинация за уикенда.

Капсулен гардероб за лятото – какво да си купим?

Каубойски ботуши – перфектни за пролетта и лятото

Мода пролет/лято 2023 – включете ленен панталон във визията си

5. С бяла риза

Белите ризи и дънковите шорти са точно толкова подходящи за лятото, колкото и следобедните коктейли. Хубавото на тази комбинация е, че може да я персонализирате според собствения си стил, така че имате безброй варианти. Носете ризата напълно или наполовина закопчана, прибрана изцяло или само от едната страна и комбинирайте с любимите си обувки.

6. С боди и риза

Бодито, пъхнато в дънковите къси панталони, е безпроблемна комбинация, особено за ден, в който температурите са изключително високи. В комбинация с риза и плетени аксесоари, тоалетът е перфектен за почивка или кафе с приятели.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари