IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански в стил Barbie – Джулиана Гани има нещо за вас

12 юни 2023 14 50

Плеймейтката е на почивка в Дубай

IStockphoto

IStockphoto

С излизането на трейлъра на филма Barbie, розовите дрехи, обувки и аксесоари, са особено актуални. Освен ефектните костюми от сако и панталон, това лято много жени ще заложат на рокли в любимия цвят на най-известната кукла. Разбира се, няма как да минем и без нейния бански, който мнозина искат да притежават.

Наскоро Джулиана Гани показа, че харесва наситения розов цвят. Риалити звездата се появи със страхотен цял бански в него, събирайки тен край басейна.

Известната с големия си бюст плеймейтка е на почивка в Дубай, където демонстрира страхотна фигура няколко месеца след раждането на нейния втори син.

„Само 47 градуса – време за плаж“. Това написа Гани, качвайки няколко кадъра с кукленския бански. Той е перфектен избор за лято 2023. Моделът е с открит гръб и симпатични набори по презрамките отзад.

Плажната визия на Джулиана допълват черните очила с обемни стъкла на марката Fendi. Преди да я покаже, тя сподели пред феновете, че събира смелост да се гмурка с акули. Освен това заяви, че ще си приготви най-изрязания и хубав бански, за да събере поне 10 хиляди лайка.

Преди да отиде на басейн, звездата сподели снимки от своята разходка из забележителностите на столицата на Обединените арабски емирства. За нея тя избра рокля в син цвят. Моделът е един от най-харесваните за летния сезон – със секси дупки по талията и възел под бюста.

Припомняме, че стилът Barbiecore е един от актуалните за 2023 г. След яркорозовите поли, рокли и костюми, идва ред на типично летни дрехи и аксесоари в този цвят. Например потници, бански или пък къси топове – всичките любими на Джулиана Гани.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари