IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Извън кралската ложа и с тоалет като Даяна – Кейт Мидълтън на „Уимбълдън“

5 юли 2023 16 30

Принцесата на Уелс беше в компанията на Роджър Федерер, а след това готви с принц Уилям

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън се завърна на любимия си турнир, провеждащ се на няколко метра от бившия ѝ дом в Лондон.

Принцесата на Уелс беше част от публиката на втория ден на тенис турнира „Уимбълдън“, където беше в компанията на Роджър Федерер. Въпреки забавянето от няколко часа заради дъжд, Мидълтън все пак имаше възможност да наблюдава няколко мача преди слънцето да залезе. Тя често посещава първите дни от турнира, след което се завръща за финалните серии, за да връчи и купите на шампионите при мъжете и жените.

Кейт Мидълтън,

Снимка: БГНЕС

Вълнуваща както феновете на тениса, така и тези на кралското семейство, принцесата на Уелс пристигна рано за втория ден от двуседмичния турнир по тенис. Тя наблюдава срещата между представителката на домакините Кейти Бултър, която се изправи срещу австралийката Дария Савил. Мачът обаче беше прекъснат още в първия сет заради мократа трева.

Въпреки краткия си престой на кортовете на Ол Инглънд Клуб, Кейт отново впечатли с избора си на тоалет, който беше както съчетан с атмосферата, така и отдаваше почит на покойната принцеса Даяна. Съпругата на принц Уилям избра ментов блейзър от Balmain и плисирана бяла миди пола. Комбинирайки визията с подходяща бяла чанта Mulberry и любимите си бели обувки с остър връх от Gianvito Rossi, тя успя да спази абсолютно всички изисквания по отношение както на стил, така и на практичност.

Разбира се, винаги може да разчитате на принцесата на Уелс да ви осигури фино и чувствително почитане на покойната си свекърва, а визията тази седмица – с двуредното сако и контрастните бели ревери – безпогрешно напомняше на подобен тоалет, само че в черно, който Даяна носи на „Уимбълдън“ през 1994 година. Тогава тя беше на трибуните заедно със сина си Уилям, който сега изпълва сърцето на Кейт Мидълтън с любов.

Съвсем наскоро принцесата на Уелс беше на тревните кортове, показвайки на какво е способна пред близкия си приятел Роджър Федерер. Двамата участваха във видео, обясняващо на феновете как момчетата и момичетата, гонещи топките, се подготвят за най-елегантния турнир от „Големия шлем“.

Видеото, пуснато в края на юни, показа кралската особа в пълен спортен екип, да се учи на някои от тънкостите на подаването и хващането на тенис топки, да играе двойки срещу Федерер и да сервира по шампионски начин. Мидълтън често играе тенис у дома заедно с принц Уилям, като двамата разполагат с частен корт в имението си в Норфолк.

Тази година Evian, основният спонсор на „Уимбълдън“, помоли гостите да се обличат умно и екологично. От минералната вода насърчиха присъстващите да извадят свои стари тоалети или пък да заложат на такива от рециклирани материали.

Задачата беше доста лесна за Кейт, която е фен на устойчивата мода. През последните няколко седмици тя показа, че не изхвърля нищо, като носеше два тоалета, които преди това е обличала за „Уимбълдън“. Първоначално я видяхме със синя рокля на бели точки от Alessandra Rich, а след това се премени в розова рокля от Beulah London.

Миналата година принц Джордж направи дебюта си на трибуните край тревните кортове, гледайки мъжкия финал с родителите си. Той дори успя да подържи златната купа, която бе връчена на Новак Джокович.

Плисирана пола с блейзър – Кейт Мидълтън изцяло в бяло

Кейт Мидълтън – с перфектния тоалет за първия рожден ден на Чарлз като крал

Принцесата в розово – Кейт Мидълтън следва популярна тенденция

Кейт и Уилям показаха готварски умения

След като се наслади на спортен полуден, Кейт Мидълтън показа, че я бива и в кухнята, присъединявайки се към съпруга си принц Уилям в готварски урок.

Кралската двойка отбеляза 75 години от създаването на Националната здравна грижа, която е финансирана от жителите на Великобритания, като се срещна с нейни представители. Двамата дори запретнаха ръкави и сложиха кухненските престилки, за да направят специална торта в цветовете на организацията.

„Уменията на принца в печенето не бяха толкова добри, колкото тези на принцесата. Все пак беше забавно. И двамата много се забавляваха“, казаха представители на организацията пред списание People. По думите им, Кейт и Уилям са участвали и в украсяването на няколко кексчета, а принцесата на Уелс е добавила едно по-голямо към тортата.

По време на събитието съпрузите се срещнаха с пациенти и здравни работници, като в същото време помагаха за подреждането на парти декора в градината на болница „Свети Тома“ в Лондон. След това бяха поканени да останат за няколко часа на събитието, за да си поговорят с присъстващите и да разберат повече за развитието на здравната грижа във Великобритания.

За още новини от света на модата и кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари