IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур ни дава идея с бански с ретро принт

6 юли 2023 08 30

Актрисата показа стегнатата си фигура край басейна

БГНЕС

БГНЕС

Деми Мур отбеляза Деня на независимостта по бански. Актрисата честити на последователите си, почивайки си край басейна. И даде вдъхновение на много от тях за перфектните ретро бикини.

Актрисата, която не се разделя с кученцето си, сподели галерия със снимки от своя релакс по случай 4 юли.

Събирайки тен в двора си в Айдахо, 60-годишната Мур носи бански от две части в ретро принт с ромбоиди в син цвят.

Според модни експерти, моделът с връзки е перфектен за лятото, като става както за по-слаби като Деми, така и за по-едри дами.

Слънчеви очила и колие с кръгла висулка със сърце допълват плажната визия на актрисата. Освен със снимките, тя разгорещи феновете си и с видео, в което подскача на надуваем дюшек в езеро.

„Не забравяйте слънцезащитата“, предупреди последователите си Мур.

Кучето на актрисата привлече вниманието на хората

И докато едни цъкат с език и отбелязват колко стегнато тяло има Деми на 60, други обръщат повече внимание на нейното кученце. В последно време звездата качва все повече снимки с него в Instagram.

Кафяво-белият четириног на име Пилаф се превърна в истинска звезда като своята известна стопанка, след като тя му направи лична страница в социалната мрежа. До момента кучето има над 10 000 последователи.

Няма драма – Деми Мур и Ема Хеминг Уилис със специални пожелания към Брус

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур откровено за психичните проблеми и анорексията

Деми Мур се грижи за внучето по леопардови бикини

По-рано този месец Мур се появи заедно с кученцето си в Париж, облечена с елегантен костюм от туид и дизайнерска миниатюрна чантичка.

Междувременно снимка, на която актрисата е на разходка с дъщеря си и внучето, стана истински хит в социалните мрежи. На нея Румър вози дъщеря си в количка, докато Деми носи малкото си кученце в нещо като слинг. По-късно тя демонстрира въпросния аксесоар на няколко пъти в социалната мрежа. Разбира се, това допадна на кучкарите сред нейните последователи и разгневи други.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари