IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур се грижи за внучето по леопардови бикини

16 май 2023 10 30

60-годишната звезда не може да мине за класическа баба

Деми с дъщеря си Скаут Уилис; Снимка: Getty

Getty Images

Деми Мур може вече да е баба, но продължава да изглежда невероятно по бански. 60-годишната холивудска звезда сподели нови снимки с първото си внуче, с които отпразнува Деня на майката в неделя.

На един от кадрите, споделени в нейния Instagram профил, младоликата Деми позира по изрязан бански от две части с леопардова шарка, на фона на басейн. На черно-бялата снимка усмихнатата Мур е гушнала новороденото бебе на най-голямата си дъщеря Румър Уилис.

На 18 април 34-годишната Румър роди момиченце, което кръсти с името Луета. Това е първо дете за Румър и приятеля ѝ Дерек Ричард Томас, а е и първо внуче за Деми и бившия ѝ съпруг Брус Уилис.

Звездата от „Ангелите на Чарли: Пълна газ“ и „Неприлично предложение“ винаги се е радвала на невероятно тяло, което успя да запази и след като прехвърли 50-те.

Деми качи и още една черно-бяла снимка, на която се вижда как стои близо до дъщеря си, малко преди тя да роди бебето Луета. Последната снимка в поста на актрисата я показва по време на собствената ѝ първа бременност с Румър.

Мур също така споделя дъщерите Скаут (31) и Талула (29) заедно с пенсионирания по болест Брус, който страда от деменция.

Бившата двойка беше женена от 1987 г. до 2000 г. По-късно, през 2009 година, Брус се ожени за настоящата си съпруга Ема Хеминг, от която има още две дъщери – 11-годишната Мейбъл и 8-годишната Евелин.

До последната си публикация в социалната медия актрисата от „Призрак“ написа на своите 4,5 милиона фенове и последователи: „Кръговратът на живота. Честит ден на майката!“.

Румър също написа сладка почит към майка си в чест на специалния ден и качи сладка полароидна снимка, направена малко след нейното раждане. „Да мога да отпразнувам този ден с теб е нещо, което не мога да опиша с думи.“

Новата майка добави: „Привилегия е да вървя по този път на майчинството с теб до мен, за да ме подкрепяш и напътстваш.“

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари