IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни рокли – какви обувки им подхождат

15 юли 2023 18 00

Как да съставите най-добрия тоалет за топлото време

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Едно лято не може без три неща – слънце, море и прохладни рокли. Формулата е лесно запомняща се, но понякога е трудна за изпълнение. Докато температурите не зависят от нас, а съставянето на една морска ваканция може да се основава на доста фактори, то изборът на тоалет е тотално и единствено в нашите ръце.

Роклите за лятото са като палтата за зимата. Те ни осигуряват удобството и комфорта, които заслужаваме не само по време на ваканция, но и в ежедневието. Подходящи са за офиса, разходка в парка или романтична вечеря, предлагат се в множество варианти на дължина, щампи и цветове, като включването им в гардероба ви понякога се случва от само себе си.

Но изборът на това с какво да съчетаем летните рокли е малко по-сложен. Дали да сложим токчета за допълнителна височина, или да запазим визията си небрежна с маратонки? Трябва ли да съобразим цвета на обувките с този на роклята? Има ли възможност две, на пръв поглед, напълно несъвместими неща, да си паснат идеално, когато застанем пред огледалото?

Истината е, че всеки един моден избор зависи от личността на човека и неговия стил. Все пак има няколко интересни чифта обувки, които могат да улеснят съставянето на летен тоалет, чиято основа е роклята.

Най-подходящите обувки за лятна рокля

Дебел ток

Ако искате да добавите малко височина към визията си, но сте сигурни, че няма да издържите и минута повече върху тънък ток, тогава ви съветваме да заложите на по-дебелата му алтернатива. Този стил обувки осигуряват всичко, което желаете – издължаване на тялото, елегантност и комфорт. Може да изкарате върху обувките цял ден, независимо дали сте на градинско парти или в офиса.

Маратонки

Ако бяхте ни попитали преди 10 години дали да обуете любимите си маратонки с рокля, щяхме да ви изгледаме шокирано и просто да отвърнем глава. Постепенно обаче тази комбинация започна все повече да ни харесва и сега е на челни позиции в модния ни списък. За моментите, когато времето навън е по-дъждовно от обикновено и сандалите не пасват, то тогава е добре да изберете маратонки с висока подметка за повече сигурност.

Обувки с каишка

Обувките със задна каишка са вечно шикозна опция, към която модните експерти и любители посягат все по-често през последните години. Изисканата форма и класическият силует незабавно променят визията и я издигат на съвсем друго ниво. Дори най-семплите рокли могат да се възползват от трансформиращата сила на обувките, така че е добре да ги имате в арсенала си.

Малка черна рокля – задължителна в летния гардероб

Дънкови шорти – неизменна част от летния гардероб

Карирани рокли внасят свежест за пролетно-летните визии

Сандали

След като бяха основният избор преди няколко сезона, сандалите с фини каишки са готови да направят силно завръщане това лято. Тъй като са перфектната противоотрова за твърде искрящи или привличащи вниманието тоалети, не е чудно, че инфлуенсърите продължават да ги носят с ленени рокли за минималистичен ефект.

За още тенденции за лятото и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари